Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Főszerkesztőt váltott a Mérce

Nahát! Pont akkor fáradt el a merce.hu eddigi főszerkesztője, amikor egy bárdolatlan írása miatt pellengérre állították.

Jámbor András bejelentette, hogy távozik a merce.hu oldal éléről és őt, eddigi helyettese Diószegi-Horváth Nóra váltja majd a poszton. Ez persze egy így önmagában nem egy nagy kaland, főszerkesztők jönnek, mennek. Ellenben ez az eset némileg bonyolultabbnak tűnik innen nézve. 

Egyrészt egy pillanatig sem aggódunk Jámbor Andrásért, mert van még néhány kerület, ahol nem találtak még kommunikációs szakembert az önkormányzathoz. Szóval lesz itt meló rogyásig. Másrészt pedig Jámbor éppen akkor távozik, amikor az ország nagyobbik része megismerte a nevét. Ő volt az, aki bagatelizáni próbálta azt az ügyet, amelynek a végén a Pesti Srácok egyik olvasója fél évet kapott felfüggesztve, mert zaklatta a lap egyik újságíróját. 

Ez a véglény – mármint a zaklató, persze – azt tudta írni a kolléganőnek, hogy 

Te büdös kurva” (…) „nagyon szar lesz arra ébredni egy reggel, hogy ki vagy kötve az ágyadban és a kis cuki gyerekedet seggből szájba fogom kúrni a szemed láttára.

Jámbor értetlenkedett egy sort azon, hogy ez egyáltalán miért zaklatás 

nem is értem, zaklatást egy kommenttel hogyan lehet elkövetni, becsületsértés még talán oké lenne mint vád, de ez a büntetés egy kommentért teljesen abszurd lenne úgy is. 

Aztán a cikkében folyamatosan „22 éves srácnak” nevezi az elkövetőt, aki a fenti undormányt a gépébe hányta és emellett pedig a Pest Srácok szerkesztőségét ekézi, mert egyáltalán mozdulni mert ebben az ügyben. 

Szokás mondani, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Esetünkben ez most talán így hangzik: ha hallgattál volna, főszerkesztő maradtál volna. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86412/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-22 15:40:52
Könyörgöm, nézzék már meg tüzetesen ennek a gyökérnek a fényképét !!!!
Megvan ?! Született aberrált libernyák, nem ?! DE !!!! Éppén ezért mit várhat tőle egy normális magyar ember ?!
Kell még valamit mondanom, Ildikó ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?