Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Fiala János kiesett a pikszisből

A rádiós korábban több önkormányzattal is szerződésben állt, ám már négy kerület is jelezte, hogy nem kívánja tovább támogatni a Civil Rádióban futó Keljfel Jancsit.

Zugló, Ferencváros és Újpest után Pestszentlőrinc is szerződést bont a Civil Rádió Keljfel Jancsi című műsorával. Az önkormányzatok azzal indokolták a döntésüket, hogy Fiala János közpénzből üzemelteti az adást, amihez a jövőben nem kívánnak asszisztálni. 

Én Karácsony Gergelyre szavaztam, ugyanakkor elveszítettem az összes partneremet, akikkel való együttműködés nem kizárólag anyagi vonzatú volt, amit a hallgatóim mérsékelten értettek meg…. A partnereim közül nem csak a választás okán vesztettem el sokat, hanem az újakkal sem sikerült kontaktust teremtenem különböző okokból

– mondta Fiala János a Civil Rádióban még október végén. 

Vagyis a korábban Fidesz–KDNP vezette önkormányzatok támogatták azt a műsort, amit Karácsony Gergely szimpatizánsa vezetett. Most jött a felsorolt kerületekben a fordulat és azonnal felmondják a szerződéseket, amelyek értelmében a kerületek szereplési lehetőséget kaptak az adásban. 

Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc polgármestere egyenesen azt mondta a 444.hu-nak, hogy 

Fiala műsora rosszabb, mint a fideszes pártsajtó

Sőt szerinte Fiala baloldalinak állítja be magát, és ebből a pozícióból fényezi a fideszes polgármestereket.

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86054/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-11-16 11:52:26
Ha valaki megérdemelte, hogy elküldjék a bodrogközi náthás 3,14csába, akkor ez a begyepesedett agyú, kommunistabérenc, soros-csicska vadbarom biztos megérdemelte.
De majd jön a budapestiek új üdvöskéje, - a "karácsonyfadísz" - és mindent elrendez. Lehet, hogy már holnaptól ő lesz a főváros harminckettedik - mondjuk a "kiegyensúlyozott" kommunikációért felelős - alpolgármestere !!!!
A közelmúlt eseményei után elképzelhető ?! >>>>>>>> Mi az, hogy ! Nagyon is !!!!!
Válaszolok
kata 2019-11-15 19:57:16
Éppen ideje volt! Most az elvtársak is megtanulhatják, hogy mi várható az ún.barátoktól.
Biztosan kampányolt ez is ezerrel, rájuk szavazott, most pedig kifizetik meggymaggal! Egy éhes szájjal kevesebb. Nem értem az "úr" miért van meglepődve. Nem ő az első, nem is az utolsó, akit használnak, utána fenéken billentenek. De megérdemelte!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?