Blogolj!

Transzvesztita tehetségkutató reality Németországban

MadMax

Úgy érzem Németország televíziózása új szintre lépett. Vagy soha nem látott mélységekbe süllyedt. Nézőpont kérdése.

Amerikában évek óta hatalmas sikerrel megy Ru Paul transzvesztita tehetségkutató realityje a RuPaul’s Drag Race, idén már a 11. évad startolt el. Ráadásul van egy All Star verziója, ahol a korábbi évadok legjobbjai versenyeznek, ez a RuPaul’s Drag Race All Stars, és ebből is lement már 4 évad! 

Itt az előbb említett műsor előzetese:

Gondolom most mindenki azonnal próbálja valahogy interneten visszanézni visszatartani gyomra tartalmát. Nos ez az őrület most beköltözik a német képernyőkre is. Az amerikai RuPaul - Drag Queen című reality show mintájára Németország is elindítja a saját drag queen showját, melynek bírái két régről ismert név lesz. Azt nem mondom, hogy népszerű is, de mindenesetre ismert. Legalább egyikőjük. 

A jobb oldali ugyanis Conchita Wurst, teljesen új frizurával. Mennyivel szebb, nem? A baloldali pedig a méltán híres Bill Kaulitz, akit a Tokio Hotel énekeseként ismerhetünk. Az együttes 2005-ben robbant be a köztudatba, és bár azóta sem jelentették be feloszlásukat, nem sokat lehet róluk hallani manapság. Szerencsére. Mert az a gumimaci rock amit játszottak elég gyatra próbálkozás volt a zenélésre.

Tehát ezt a piaci rést is betömték Németországban, Angela Merkelnek lesz mit néznie esténként lefekvés előtt. 

A műsorban egyébként Heidi Klum lesz a harmadik zsűrítag, aki össze is állt egy promóképre a két félresikerült példánnyal. Fene a gusztusomat, de valahogy Heidi még mindig jobban tetszik. Conchita szőrös combja, és Bill válltartása nem mozdít meg bennem semmit. Ez van.

Címkék: Németország
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/85921/pics/lead_800x600.jpg
Németország
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?