Blogolj!

„Karácsony diktátorként be akarja tiltani a Lokált”

Az első pillnat óta tudjuk, hogy ez így lesz, mert Karácsnyo Báb Gergely elsőszámú célpontja a budapesti napilap. Valamiért bántja ez az ingyenesen terjesztett kiadvány. Vagy…?

Vagy valami egészen más üzleti megfontolás áll a háttérben, de nézzük előbb a Lokál mai vezércikkét, amit tekinthetünk akár szerkesztőségi közleménynek.

Karácsony Gergely be akarja tiltani a Lokált, Magyarország legnagyobb, legtöbb példányban terjesztett lapját. Nem tetszik neki, hogy alkalmatlannak tartjuk a főváros vezetésére, nem tetszik neki, hogy elmondtuk a véleményünket, nem tetszik neki lapunk tartalma, hát kiűzne minket Budapestről.

Karácsony hamar kimutatta a foga fehérjét, hogy nem tűri a másképp gondolkodókat, hogy a cenzúra eszközével lépne fel azok ellen, akik nem az ő szája íze szerint fogalmaznak. Támadást intéz a sajtószabadság ellen, a BKV mögé bújva adminisztratív eszközökkel hallgattatná el azokat, akik másképp látják a világot, mint ő.

A magyar demokrácia történetében példátlan módon betiltás vár arra a lapra, amelyik nem tetszik Budapest új vezetőjének.

De tehet Karácsony bármit: meg fogjuk találni a módját, hogy eljussunk az olvasóinkhoz.

A Lokál szerkesztősége

Ez van… A főpolgármesternek nem tetszik, akkor nem lesz, mert majd akkor ő nem engedi, hogy az aluljárókban terjesszék, de azt is megakadályozza, hogy a köztereken ott legyenek a Lokál lapszámai. Mert neki nem tetszik. 

Lehet itt beszélni sok mindenről, de egy tény: ilyen még nem volt. Szűnt meg lap, zárt be tévé és rádió, kapcsoltak már le online újságokat is, de egyik esetben sem azért, mert ennek, vagy annak a politikusnak nem tetszett. Márpedig most ez történik. Karácsony Báb Gergelynek, illetve a testét mozgató, a gondolatait irányító Gyurcsány Ferencnek és bukott SZDSZ-es kriptaszökevényeknek nem tetszik a Lokál, így aztán ellehetetlenítik. 

És jön majd a helyére a Pesti Hírlap amelyet a régióban a régi jó elvtársak állítanak majd össze. Csak, ha van Lokál, akkor nincs hely. Hát Karácsony Báb Gergely megcsinálja. Demokratikusan, a sajtószabadság eszméjét szem előtt tartva. 

Új napilap indul Budapesten

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Ingyenes, nyomtatott napilapot indítanak Budapesten. A media1.hu úgy tudja, hogy a neve valószínűleg Pesti Hírlap lesz, aminek Kerényi György lesz a főszerkesztője. A lap tulajdonosa az a Prágában élő Milkovics Pál médiavállalkozó, akinek több tévécsatornája is van és korábban ő akarta megvásárolni a Magyar Nemzetet Simicska Lajostól.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/85308/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-01 12:23:26
Ha jól értem, akkor ez az aberrált, örökké hazudozó kommunisták szerinti szabad sajtó örömünnepe lesz !!!!
F@SZKALAP, HISZTIS GERI !!!!!!
Nem lehetne, hogy a mocskos haverjaiddal karöltve eltűnjél már most, a bodrogközi náthás 3,14csába a hülyébbnél hülyébb (a komcsi nyelvújítók szerint: hűjjébbnél hűjjébb) ötleteiddel együtt ?!
Hidd el, te majom. hogy nagy igény volna rá !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?