Blogolj!

Az RTL-nél szinte bárki lehet VIP

Legalábbis úgy tűnik, elnézve a Konyhafőnök VIP szereplőit. Pedig én úgy tudtam, hogy a VIP annyit tesz, Very Important Person. Azaz különleges elbánásban részesítendő fontos személyiség. De ezt a jelentést elég rendesen leszarja az RTL. Más magyarázat ugyanis nem lehet arra, hogy náluk tér vissza a kereskedelmi tévézéshez Császár Előd. 

Aki bizony elég rakoncátlan kis fickó, mondhatnánk elég sok van a rovásán. Sokáig külföldön élt meg a zernélésből Shane54 néven, de most egy szakál mögé bújva - ami miatt a rossznyelvek szerint mostanában nem szerepelt sehol, mert ennek az arcszőrzetnek a premierje az RTL-en kellett legyen - fog minket szórakoztatni. 

A Konyhafőnök című műsor egyébként alapvetően jó lehetne, elvégre finomakat főznek, rengeteget bénáznak, és híres, humor terén sem rosszul teljesítő séfek értékelik a teljesítményt. Ennek a műsornak a VIP kiadásában celebek szerepelnek és itt kezdődik a baj. Mert a szereplőválogatás gyakran elcsúszik, ahogy most is.

Mert Cs. Előd mellett olyan "hírességek" fognak főzőcskézni, mint Delhusa Gjon, Rubint Réka és Mihalik Enikő, de olyan (ezredmásod)percemberek is feltűnnek majd mint VV Leo, Miss Bee a Bestiákból vagy ÉNB Teo, illetve ÉNB Bécy. Utóbbiak legyenek akárkik is, tuti nélkülözhetetlen tagjai társadalmunknak. Elvégre VIP-k.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/85299/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-03 12:58:53
A buznyákfejűek közül már csak alföldi jobika hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a képzavar !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?