Blogolj!

Amikor tényleg indokolt a helyreigazítás

Jól tudjuk, nem mindegy, hogy recsegve fingó kecske, vagy kecsesen ingó fecske. Ahogy az sem, hogy egyöntetű, illetve Ön egy tetű. És ezekre most bizony az index.hu helyreigazítása is újabb bizonyíték. Nagyon nem mindegy!

Ezt most szó szerint bemásoljuk ide, mert klasszikusokat csak pontosan!

Az Index.hu internetes portálon 2019. augusztus 1. napján 11 óra 30 perckor „Azon a napon tesztelték az új rendszert az onkológián, amikor nincs is kezelés” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy az Országos Onkológiai Intézetben kéthetente vannak kezelések, illetve azon a csütörtökön, amikor a főigazgató ellenőrizte a várótermi állapotokat nem is volt kezelés a daganatos betegeknek.

Ezzel szemben a valóság az, hogy az Országos Onkológiai Intézet minden kemoterápiás osztályán minden munkanap történik kemoterápiás kezelés, sok esetben munkaszüneti napokon is, a főigazgató ellenőrzésének időpontjában is történt kemoterápiás kezelés.

Végülis nem sokat tévedtek. 

Címkék: Index.hu
1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/84293/pics/lead_800x600.jpg
Index.hu
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-06 12:41:15
Idézet a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című gyűjteményből:
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?