Blogolj!

Álhírgyárosok a beteg kisfiúról, Zentéről találtak ki valótlanságokat

Az álhírgyárosoknak senki és semmi sem szent. Most éppen a beteg kisfiú, Zente kezelésére gyűjtött 700 millió forintról terjesztenek hazugságokat. Mondhatnánk, hogy várható volt, de mindig reménykedünk, hogy nem süllyednek ilyen mélyre ezek a haszontalan, kattintásvadász hazugsággyárosok. 

Tényleg régen látott összefogás, mérhetetlen szeretet és jó szándék kísérte az izomsorvadásban szenvedő 1,5 éves Zente kezelésére indult gyűjtést. A pénz rekordgyorsasággal összegyűlt, mondhatnánk, hogy happy end a vége, de ugye Zente kezelése még hátra van.

De a család és minden adakozó arcába köp egy rágalmazó oldal, amely azt az álhírt igyekszik elterjeszteni, hogy a pénz egy részét ismeretlen hackerek eltulajdonították. A cikk írói egy nem létező 444.hu-s írásra fűzték fel valótlan állításaikat, melyben a portált állítják be úgy, mintha az eredeti információ tőlük származna. Ebből mi igaz? Semmi! Egy betű sem. 

De még csak az sem, hogy a rendőrség “kiberbűnözési osztálya” nyomozást indított az ügyben. Mivel nincs mi után nyomozni.

Ezek az aljas gazemberek, az álhír kitalálói ráadásul úgy rakták össze az anyagot, hogy a végére a közösségi oldalakhoz tartozó linkeket is beillesztették. A hiszékenyek így egyből tovább is oszthatják. A cikkel a Facebookon és a Twitteren is találkozhattunk, de higgyék el, egy szava sem igaz. Nehogy továbbküldjék, ne osszák meg, ezzel csak az álhíres oldalnak segítenek. Akik reméljük már csuklanak - mivel emlegetjük őket - és ettől félre is nyelnek. Ez a legkevesebb amit megérdemelnek.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/84041/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-29 10:56:06
A világ legnagyobb szemétsége egy beteg kisfiú sorsával "szórakozni", de ezeknek az állatoknak semmi sem szent !!!!
Mellékesen mondom, hogy a mai világban nem jelenthet megoldhatatlan feladatot a nyomozó szerveknek az, hogy arra az aljas, mocskos emberre(?) rábukkanjanak, aki képes volt ezt a " szenzációs művet" elkövetni !!!
Utána már csak az következhet, hogy a törvény legnagyobb szigorával csapjanak le arra a vadbaromra !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?