Blogolj!

Kampány van: újra beindultak a hazugsággyárak

Döbbenetes kampány indult Szandi ellen. Az énekesnőt pár nap alatt kétszer is megalázták a kamuoldalak.

Az első szó, ami eszembejut erről az egészről az, hogy MIÉRT??? 

Miért Szandival adja el magát egy (száz…) kamu oldal? Nem bántva az énekesnőt, de azért nem ő a legfényesebb csillag a magyar zenei élet egén. Tisztelem a pályafutását, évtizedek óta koncertezik, készít lemezeket, népszerű is, de hát azért nem 2019-ben van csúcson. Mégis újra és újra az ő szájába adnak hazugságokat, most gyorsan kettőt is. 

Előbb azt, hogy szerinte munkába kell állítani a nyugdíjasokat. Már erre is robbant az internet, a közösségi média egy agysejttel rendelkező része. Elküldték mindenhova és már ehhez a cikkhez is volt olyan hozzászóló, aki azt feszegette, hogy a saját szüleit is munkába állítaná-e a tisztes családanya. Kapott is rá a fakenews ipar és megszületett az újabb lájkvadász írás: „Szandi a 23 éve nem látott szüleit is visszaküldené dolgozni!” Ebben a szennyben is azt állítják, hogy az énekesnő ezt meg azt mondta. Nem mondta, de reagált: 

Ez már kegyeletsértés!!! Ezek a hazug álhíreket gyártó szennyoldalak a 20 éve halott Édesapám emlékét sem tisztelik! Édesanyám pedig a szomszédunkban lakik és napi kapcsolatban vagyunk.

Atyaég…

Belegondolnak ezek a senkiházi bűnözők, hogy mit csinálnak? Az egy dolog, hogy hazudnak és megtévesztik az internetezők egy részét, de mondjuk, ha az én 15 éve elhunyt anyukámmal kapcsolatban írnának ilyet biztos, hogy lépnék. Nem, nem a szerző lábára, bár ez sem rossz ötlet, hanem a bíróságra. 

A kérdés továbbra is él: hogyan szemelik ki maguknak az áldozatokat a kamu oldalak. Miért éppen Szandi (és Nagy Feró)? Ja, hogy ők mindketten támogatásukról biztosították a Fideszt, a kormányt, vagy az éppen hivatalban lévő kormánypárti polgármestert? Ennyi elég? Úgy tűnik. Ha valaki kiáll egy értékrend, vagy egy párt mellett, akkor ezek a mocskos, szennyes, aljas oldalak azonnal elkezdenek róla hazudni, hergelni az embereket. Itt tartunk. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/83649/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-17 11:19:15
Bocsánat, de a több évtizedes tapasztalatok alapján ki a nyavalya (kunhalmiul: nyavajja) vár még egyetlen igaz szót is ezektől a nyomorult, beszűkült látókörű, műveletlen, minden értelmes tevékenységre alkalmatlan aberrált liberálbolsevikoktól, és a lakájmédiájuktól (kunhalmi szerint helyesen: lakállymédiállyuktól) ?!
Aki igen, az régóta tévúton jár !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?