Blogolj!

A Klub Rádiótól érkezik a 168 Óra új főszerkesztője

Mert a régi, vagyis Tóth Ákos a helyetteseivel együtt távozik laptól. Ezt maga az érintett jelentette be a Facebook oldalán.

Ma bejelentettem, hogy október elsejétől távozom a 168 Óra szerkesztőségéből. Velem együtt távozik két közeli barátom és kollégám, Lakner Zoltán és Krajczár Gyula, akik eddig főszerkesztő-helyettesként segítették a munkámat.

– írta Tóth Ákos a közösségi oldalán. Egyúttal – sajátos módon – azt is bejelentette, hogy Rózsa Péter lesz az utódja. 

Rózsa Péter a Klub Rádió főszerkesztő-helyetteseként dolgozott eddig és a Media1.hu információi szerint ezt a munkákját nem folytatja a jövőben, ugyanakkor a műsorai megmaradnak az adón. Az új főszerkesztő egyelőre nem kívánt nyilatkozni, előbb a szerkesztőség tagjaival beszél. 

A 168 Órából közel kilencezer példány fogy hetente, ezen kellene javítania az új főszerkesztőnek. Rózsa Péter 66 éves, korábban megkapta az MSZP Szabad Sajtó-díját is. A Klub Rádióban kilenc műsorban érintett, vagyis meghatározó munkatársa az adónak. Érdekes, hogy az elérhető életrajza szerint nem dolgozott még a nyomtatott sajtóban. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/83479/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-10 18:59:52
Az az igazság, hogy a Klubrádió nevezetű szennyadótól kiindulva mehetett volna "PICIT" messzebb is ez az agyalágyult rózsa péter (nem véletlen a kisbetű!!!!), mondjuk Dél-Amerika legsötétebb őserdejébe !!!
Ott lenne az igazi helye !!!! (kunhalmiul: hejje)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?