Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

A mandiner.hu nyomtatott lapként is megjelenik majd

Kecskés István

Új hetilap jelenik meg a piacon: a mandiner.hu szerkesztősége hamarosan nyomtatott formában is elérhető lesz.

Egy ideje terjed már az az iparági pletyka, hogy az online lap hetilapként is a piacra kerül majd.  A Népszava információi szerint „hamarosan, akár heteken belül” megjelenhet majd a lap. Az online kiadvány szerkesztőségét az elmúlt időszakban bővítették, emelkedett az újságírók száma is, vagyis a háttérben már zajlik a felkészülés. 

Kereki Gergő, a mandiner.hu főszerkesztő-helyettese, a Népszavának elmondta, hogy ő főszerkesztő-helyettesként dolgozik majd az új lapnál, a további részletekről pedig a Mandiner oldalán adnak majd tájékoztatást. A lap indításának tervét korábban már Rajcsányi Gellért, a portál főszerkesztője is elismerte. Úgy tudni, hogy a hetilap Mandiner címen indul majd. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/82901/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?