Blogolj!

A nap jó híre: megszűnik Villám Géza műsora

A nyári szünet után nem indul újra Villám Géza Heti Dörgés című rém unalmas és egyáltalán nem vicces műsora a Comedy Centralon.

Fotó: Villám Géza Facebook

A modern Sas-kabaré február 25-én indult el a csatornán és 12 adást élt meg. A minisorozat megszűnéséről Villám Géza, vagyis Szabó Gál András számolt be a közösségi oldalán: 

RIP Heti Dörgés

Vége a nyárnak és egyre többen kérdezik, hogy mikor folytatódik a Heti Dörgés Villám Gézával. A szomorú hír az, hogy a Heti Dörgéstől el kell búcsuznunk.  Nem titok, hogy a Comedy Central vezetőségével nem voltam egy hullámhosszon egy csomó gyártási kérdésben. A vártnál lényegesen jobb nézettségi adatok ellenére viharosan készült a műsor hétről hétre. A produkció hónapjai alatt a vérnyomásom olyan magasra szökött, hogy onnan még Klein Dávid is visszafordult volna. A jó hír viszont, hogy hamarosan jön új sorozatom, „A túlélés csodálatos világa”, amiben Bear Gryllst nagyon durván lenyomom és már a vérnyomásomtól sem kap infarktust többé a kardiológusom.

Na puff neki. Ettől azért még lecsúszik a második reggeli kávé is. A humorosnak szánt, de rém unalmas műsor megszűnésével kapcsolatban – a SorozatWiki információi szerint – a Comedy Centralt működtető Viacom némileg másként vélekedik. Az oldal úgy tudja, hogy kevesen nézték a hétfő esti unalmat, a cégnél a megszűnés tényét megerősítették. 

Elkezdeni is kár volt. Jó lenne, ha már egy igazán vicces műsor kerülne a médiába, ám Villám Géza dörgésénél Peter Griffin szellentése is szórakoztatóbb volt a Family Guyban. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/82866/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-28 15:03:39
Hát, aki idáig nézte ezt a mocskos kotyvalékot, az kifejezetten bánkódhat, aki meg nem, annak ez végre egy jó hír a Comedy Central háza tájáról.
Azért szögezzük le, hogy a liberálbolsevik gyíkok vannak annyira "leleményesek", hogy órákon belül képesek kitalálni egy másik néphülyítő (kunhalmiul: néphűjjítő), okádék műsort.
Lásd még az ATV nevezetű szennyadón futó állatságokat !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?