Blogolj!

Schobert Norbi kiakadt! Kulcsszavak: „Nyomorult, gyökér, pedofil” Videó!

Kecskés István

Ilyen még tényleg nem volt! Norbi odaült a telefon elé, bekapcsolta az élő videót és gyökérnek, nyomorultnak,nevezte azokat, akik követik az oldalát, de közben gyűlölik őt. Sőt még egy pedofil párhuzamot is vont. 

Nézzük mi történt. Norbi és neje elment Benke Laci bácsi, az ország egyik legnépszerűbb szakácsának a temetésére. Az eseményen szelfiztek egyet, így: 

A képet aztán fel is dobták a közösségi oldalukra és nyakukba szakadt az internet pöcegödre. Bevallom nekem eszembe sem jutna egy temetésen szelfizni, de nem vagyunk egyformák. Az Update guru kapott mindent, de nem volt rest, reagált is egy videóban. 

Először is lecseszett mindenkit, aki nem ment el a szertartásra, pedig sokan mondták, hogy ott lesznek. Aztán kapott az egyik fotós is egy maflást, emígyen: 

A legkeményebb az volt, amikor a koporsó mögött síró támogatott övegyet jól pofánlőtte egy fotós. 

Pofánőtte az özvegyet! Szép…

Aztán a videóhoz jöttek az első hozzászólások, amire gyorsan reagált is Norbi: 

Mindenki ismer, te is ismersz, azért pusztulsz itt. (…) Azért vettem le a fotót, mert annyi ilyen nyomorult volt, mint te… Azért vettem le a képet, mert sok az elfojtott düh… Aki nem tud kitörni a saját nyomorult életéből, azonnal kell találni egy bűnbakot, hogy a felgyülemlett gennyet ki kell engedni. 

Norbi azt is elmondta, hogy szeretne még az 50. házassági évfordulóján táncolni, de ha egyszer meghal: 

Arra kérek mindenkit, aki egyetért, vagy nem ért egyet, de folyik a szar a szájából (…) nyugodtan készítsen mindenki egy képet magáról a temetésemen. 

Az Update guru tisztában van vele, hogy az oldala lájkolói közül nem mindenki szereti. Úgy véli ők ilyenek: 

Ha nem szeretsz és mégis lesel, akkor nagyon súlyosan beteg vagy. Olyan vagy, mint egy elfojtott pedofil, aki tisztes tanár, de mindig megáll az óvoda előtt és önkielégítést végez. Na, pont ilyen vagy. 

Szép volt, Norbi!

Az ember valahol érti is meg nem is ezt a kirohanást. Egyfelől az biztos, hogy Schobert Norbert létezéséről mindenki tud ebben az országban. Nem kérdés, attól nem lesz népszerűbb, ha feldob egy szelfit a Facebookra. Nekik már tök mindegy. Nyilván semmi rosszat nem akart azzal, hogy a telefonjával pofánlőtte magát és a nejét – nem döntenék abban a kérdésben, hogy szabad-e ilyet csinálni, vagy sem, még akkor sem, ha én nem tenném. 

Az viszont tény, hogy a Facebookon (is) sok a büdös bunkó, aki azonnal olyat szól be, hogy a szerencsétlen közszereplőnek ketté áll a füle. Általában olyan emberek szólnak be, akiknek valóban szar az életük. Gyűlölik a munkájukat, nem szeretik a férjüket/feleségüket és a büdös kölök is megbukott fizikából, de nyaralásra megint nincs pénz. Ellenben itt van ez a Norbi, aki tele van lével, látszólag csípi a nejét és mindketten sikeresek. Az a – Norbi szavait hasznáva – nyomorult gyökér, aki beszól csak egyet nem tud: mennyi munka áll a siker, a pénz és a csillogás mögött. 

Nyilván Norbinak és a többi közszereplőnek többet kell elviselnie, mint egy átlagembernek, ám most nála is elszakadt a cérna. Megértem…

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/75081/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?