Blogolj!

A Spíler TV ízléstelen öngólt lőtt

Dorogi László

Borzalmas tragédia rázta meg a futballvilágot szombat délelőtt, Spanyolországban autóbalesetben életét veszítette az Arsenal, a Sevilla, az Atlético Madrid és a Real Madrid egykori játékosa, José Antonio Reyes.

A mindössze 35 éves, ötszörös Európa-liga győztes ex-játékos halálhíréről a Blogstar is beszámolt, akárcsak minden magára valamit is adó médium, de nem mindenkinek sikerült méltó módon megemlékeznie az egykori futballistáról.

Autóbalesetben meghalt José Antonio Reyes

Autóbalesetben életét veszítette José Antonio Reyes. A Sevilla, a Real Madrid és az Arsenal korábbi kiváló szélsője szeptemberben lett volna 36 éves. Az egykori kiváló játékos hírét Reyes korábbi klubja a Sevilla erősítette meg a délutáni órákban. A rövid közlemény szerint a szélső Ultera melletti közlekedési balesetben hunyt el a mai napon Spanyolországban.

A Spíler TV-nek például nagyon nem sikerült.

A Reyesről megemlékező posztjukhoz ugyanis sikerült egy nagyon nem odaillő képet kiválasztani. Az egykori futballista pályafutását megelevenítő íráshoz egy olyan képet csatoltak, amelyen bár Reyes két korábbi klubja, a Sevilla és az Atlético Madrid küzd éppen egymással - legalább ezt eltalálták -, de az elszürkített fotón bizony nem látható az elhunyt játékos.

Látható ellenben például a Sevilla egykori csapatkapitánya, Jesus Navas, s bár azt tartja a mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni, azért ez így több mint ciki. Na, nem Navasnak, hanem a Spíler TV honlapját szerkesztő munkatársaknak. Az pedig már egyenesen az ízléstelenség határát súrolja, hogy a Facebook oldalukra egy Coutinhóról szóló átigazolási pletykával együtt posztolták ki...

Címkék: spíler tv
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/73848/pics/lead_800x600.png
spíler tv
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?