Blogolj!

Hont András az új Bangóné! A Dunába kívánta a Fidesz szavazóit

Hont András valahogy rosszul van összerakva. Legalábbis erre enged következtetni az a tény, hogy az EP-választás napján éppen a Dunába kívánta a Fidesz szavazóit

Hont Andrásnak az agyára ment, hogy a Vasas nem jutott fel az NB II-ből. Az angyalföldi csapattal szimpatizáló publicista gúnyolódott egy sort a fideszes reklámokon, de ezt most egy kicsit talán (biztosan!) túltolta. 

Értjük… „Hátha akkor leszakad a híd” – írta a képre rosszindulat jelképévé váló HVG-s tollforgató. Szövegértés kettessel is összerakhatjuk, hogy ez nem más, mint kívánság. Akkor lenne nyugodt, ha a Fidesz szavazói alatt leszakadna a híd és a Dunában kötnének ki. 

Bangónéi mélységek. 

Illik a patkányozáshoz, a lezuhanó repülőhöz és még sorolhatnánk. 

Hont persze tetézi is. Hozzászólásában írja, hogy nem is ő rakta ki a képet a zsúfolt hídról, hanem a Fidesz. Ő maga csak a kívánságot fogalmazta meg. Ez lenne az általuk vágyott Európa, a demokrácia, a véleményszabadság. Szerencsére nincsenek sokan. Nemhogy egy hidat, de még egy árok feletti kocsibejárót sem tudnának megtölteni. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/73571/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-27 13:01:31
Ez a hont (persze, kisbetűvel) eddig sem volt teljesen tiszta, már korábban is az agyára ment a FIDESZ, és az Orbán fóbiája, de úgy néz ki, hogy mára aztán tényleg totálisan meghülyült (kunhalmiul: meghüjült) ez a soros-csicska liberált.
A dolognak csak egy szépséghibája van:
Képzeljük el, hogy ez az általa "kifejtett" baromság a mi oldalunkon hangzik el !!!!!
A hivatásos, gyurika által lefizetett "jogvédők", az örök rettegők már teleüvöltötték volna az egész világot azzal, hogy rasszista, fasiszta, homofób, (van még egy pár !!!!) a FIDESZ, a kormány, de legfőképpen a Zorbán Viktor, a törpe Hitler fajzat, meg persze az egész magyar nép !!!!
Ugye ?! >>>>>> Na, ezt hívják az úri körökben kettős beszédnek, kettős mércének !!!!
Válaszolok
Erzsébet 2019-05-27 10:01:55
Rekordokat döntögetnek? Hollánék csak ketten voltak, Fidesz szavazók pedig néhány millióan vannak jelenleg.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?