Blogolj!

Nem hirdethet a Facebookon Orbán Viktor kedvenc lapja

A Nemzeti Sport online is áldozatául esett a Facebook legújabb, a hirdetésekre vonatkozó szabályozásainak.

Orbán Viktor és a Nemzeti Sport – eddig is offline olvasta a miniszterelnök

Közleményt adott ki a Mediaworks Hungary Zrt., mivel a Facebook letiltotta a kiadóhoz tartozó lapok hirdetési fiókjait. A vélhetően politikai döntés érinti a Nemzeti Sport Online-t, a mindmegette.hu-t és a likebalaton.hu-t is. 

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Facebook.com letiltotta a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok hirdetési fiókjait. Kiadónk hivatalos érdeklődésére, amelyben a tiltás okára kérdeztünk rá, nem érkezett konkrét válasz. Az elmúlt hetekben a Facebook terveiről érkezett hírek alapján azonban nyilvánvaló, hogy az amerikai cég döntésének politikai, ideológiai okai vannak

Ennek következtében most a közösségi oldalon olyan hírekre és tartalmakra sem tudjuk felhívni olvasóink figyelmét, amelyeknek nincs semmiféle politikai vonatkozásuk. A Facebook döntésének áldozatul esett többek között a Nemzeti Sport, a mindmegette.hu receptoldal, a likebalaton.hu.programmagazin és számos megyei és városi kiadványunk is.

Több milliós olvasótáborunk azon tagjait, akik az elmúlt években a közösségi oldalon is követni kezdték híreinket, arra biztatjuk, hogy a jövőben ne a Facebookon, hanem kizárólag az eredeti internetes címeken keressék tartalmainkat.
A közelményből kiderül, hogy az oldalak megjelenését nem korlátozza a Zuckerberg-galaxis, de hirdetést nem közölhet a közösségi médiában egyetlen kiadvány sem. Demokratikus. 
1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/72946/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-15 14:57:43
Éppen itt volna az ideje, hogy a normális (már úgy értem: a nem kommunista) emberek egyszer és mindenkorra felejtsék már el ezt az aljas, mocskos, "hótkommunista" szennyoldalt, és más, tisztességes, rendes oldalak után nézzenek, ahol tiszta és világos tájékoztatást kaphatnak a világ - köztük hazánk - mindennapi eseményeiről.
Tehát >>>>>> FACEBOOK ÉS "HÓTKOMCSI" ZUCKERBERG <<<<<<< takarodj a francba !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?