Blogolj!

A 24.hu azt sugallja, hogy ostobák a magyar diákok

Hangzatos címmel számol be róla a 24.hu, hogy leszerelik az analóg órákat iskolákban, mert a gyerekek már nem tudják olvasni.

Az ember már azon gondolkodik, hogy amikor hazajön a gyerek az iskolából, akkor azonnal elkezdi tesztelni, hogy vajon ismeri-e a hagyományos órát vagy sem, mert a mindenkinél mindig mindent jobban tudó porták címe csak ennyi: 

Leszerelik az analóg órákat az iskolákban, mert a gyerekek már nem tudják olvasni őket

Aztán az egyszerű olvasó átfutja a cikket – persze csak azt követően, hogy előbb gondolatban megfogalmazta a felháborodott levelét az EMMI-nek és a pedagógus szervezeteknek –, majd kiderül, hogy a hír igaz, de nem a magyar, hanem az Egyesült Királyságról van szó. Emellett persze aztán az is kiderül a bejegyzésből, hogy 

egyre több iskolában szerelik le a hagyományos analóg órákat a tantermekben.

Vagyis korántsem az összesben. 

A cikk címe mindenesetre jó. A modern megfogalmazás szerint figyelemfelkeltő, kattintásvadász. A régi értelmezés szerint viszont félrevezető, hamis, csúsztató. Döntse el mindenki, hogy a digitális, vagy az analóg meghatározást akarja elfogadni. 

És mindenki tesztelje otthon, hogy a gyerek ismeri-e az analóg órákat. A 24.hu hoz egy jó kis multikulti videót is, amelyből kiderül, hogy az Egyesült Királyságban valóban lehet némi probléma. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/72833/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-14 10:28:26
Ez a "hótkomcsi", aljas, szemtelen piaci légy 24.hu nevezetű förmedvény csak azt az egy valós tényt "felejtette el" megírni, hogy ez az egész cirkusz az órákkal az Egyesült Királyságban történt !!!!
Itthon sehol, semmikor fel sem vetődött ilyen probléma !!!!
Mondom ezt úgy, hogy én a magam részéről egyáltalán nem vagyok elragadtatva a hazai oktatás színvonalával, amiben persze - és ezt azért lássuk tisztán - benne van az elmúlt ötven év kommunista "néphülyítésétől" kezdve a liberáltak összes, béna kacsa "reformjáig" minden a világon !!!!
Ám, aki ezt a 24.hu elnevezésű szennyoldalt olvasgatja, az megérdemli a sorsát !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?