Blogolj!

Magyarforum.hu: technikai hiba vagy direkt támadás?

Május 7-én délutántól átmenetileg technikai okokból kifolyólag a magyar-forum.hu weboldalon érik el az olvasók a magyarforum.hu korábbi írásait - tájékoztat a szerkesztőség.

„Értesítjük Tisztelt Olvasóinkat, hogy május 7-én délutántól átmenetileg technikai okokból kifolyólag a magyar-forum.hu weboldalon érnek el bennünket. A magyar-forum.hu oldalon megtalálják a Kedves Olvasók a magyarforum.hu korábbi írásait, híreit.

Olvasóink jól emlékezhetnek arra, hogy tavaly szeptemberben az Ügyészség téves alapítói jogokat tartalmazó adatok alapján a Médiahatóságot elmarasztalta és arra kényszerítette, hogy változtassa meg korábbi döntését és szüntesse meg A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kiadói jogát. Ezután nem adhattuk ki a Magyar Fórumot és a Havi Magyar Fórumot. A két lap megszűnt.

Ez bizonyára nem volt elég ellenségeinknek, és most a magyarforum.hu–t akarják megszüntetni. Szerkesztőségünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ez ne sikerüljön nekik, és hogy olvasóink továbbra is a megszokott színvonalon, a megszokott identitással, Csurka István szellemével azonosulva értesülhessenek rohanó világunk legfontosabb történéseiről, napi híreiről” – írja a szerkesztőség nevében Medveczky Attila, a Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/72618/pics/lead_800x600.jpg
Magyar Fórum,magyarforum.hu
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?