Blogolj!

Farkas Timinek nagy a melle, de ez a legkevesebb

Tudják, hogy mi Farkas Timi legnagyobb baja? Az, hogy nagy a melle. Ja, hogy ki az a Farkas Timi és kit érdekel a melle? Ez az… 

Bevallom egészen tegnapig én sem tudtam, hogy ki az a Farkas Timi, aminek részint az lehet az oka, hogy nem érdekel, másfelől pedig az, hogy nem vagyok jártas az influenszerek világában, ráadásul a véleményvezér szót is jobban szeretem, mert amúgy nekem mindig az influenza ugrik be róluk, ami meg ugye nem jó. 

No, szóval itt van ez a Farkas Timi nevű véleményvezér, akinek nagy a melle. Ezt nem én mondom – nem is tehetem, mert igazából fogalmam sincs, hogy mekkora a keble, ellenben nem is nagyon érdekel –, hanem ő maga az egyik friss véleményeket vezérelni igyekvő videójában. Mert a hölgy, aki úgy tekint a természet adta nagy melleire, mint egy betegségre, úgynevezett vloggerként éli hétköznapjait és ebben a tevékenységében 211 ezer ember követi. Nagy szám. Tényleg. 

Persze ez önmagában még mindig érdektelen lenne, ám a minap Csisztu Zsuzsa élő adásban tette helyre. Csisztu Zsuzsa, aki semmiképpen sem influenszer, de még csak 211 ezer követője sincs, ellenben tornászként olimpián, világ- és Európa-bajnokságon képviselte a magyar nemzetet, továbbá sokszoros bajnok és mesterfokú bajnok. Valamint sikeres újságíró, akinek a munkásságát több díjjal is elismerték, sőt még úgy mellékesen szerzett egy jogi diplomát is, ami állítólag nem egyszerű, de még gyermekei is vannak, ami szintén az élet egy nagy feladata. Sokak számára péda, példakép lehet. Szóval Csisztu Zsuzsa a 24.hu szerint a következőket mondta az RTL Klub reggeli műsorában Farkas Timinek:

Ne haragudj, azt el is várom tőled, hogy leérettségizz, az a minimum. Ha te ennyi emberre hatsz, akkor neked felelősséged is van. Azt kell közvetíteni, hogy igenis egy fiatal lánynak nem állhat abból az élete, hogy sminkel, jobbra megy, balra megy, hanem tanul és képzi magát, hogy legyen belőle tulajdonképpen egy értelmes anyuka a jövőben.

A haladó nyugati sajtó szerint Csisztu Zsuzsa élőben alázta Farkas Timit a fentebb idézett mondatokkal. Nem értem én ezt. Nincs ebben semmi megalázó, sőt még abban sem, hogy Csisztu Zsuzsa egy kommentben senkinek nevezte ezt a valakit. Ezt a sokak által jól ismert senkit, akinek fáj, ha valakinek véleménye van róla. Se jó, se rossz, csak véleménye. Értékrend mentén, ami persze egyrészt ismeretlen Farkas Timinek, másrészt meg nem is érdekli. 

No, így vagyok én Farkas Timi melleivel is. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/71519/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-20 11:40:52
Biztos, hogy hüly(j)én fogok meghalni, de fogalmam sincs, hogy ki a tö...m ez a Farkas Timi, és nem is érdekel.
Pláne nem érdekel, hogy mekkora melle van, sőt az sem, hogy egyáltalán van-e melle !!!!!
A Csisztu Zsuzsa is megérne egy külön misét, de abban természetesen telj(ly)es mértékben igaza van (volt), hogy elküldte a búbánatba ezt a nevesincs tyúkot !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?