Blogolj!

Új tulajdonosa van a Népszavának

A napilapot a Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozó Proton Zrt. vásárolta meg Puch László cégétől.

Fotó: infostart.hu/Vajda János

Elkötelezett befektető érkezett a Népszavához, a piacvezető országos napilap így biztonságban működhet és fejlődhet a jövőben - idézi a napilap online kiadása a korábbi tulajdonos Puch Lászlót.

A Puch érdekeltségébe tartozó Horizont AG 2016-ban vette át a Népszavát, mint írják, azóta a szerkesztőség kibővült, a lap pedig megduplázta példányszámát. Átalakult az online felület, a napilappiac vezető szereplőjévé váltak, a lap hitelessége megkérdőjelezhetetlen - teszik hozzá a tulajdonosváltást bejelentő cikkükben.

Puch László úgy nyilatkozott, a mostani eladás nem ötletszerű döntés, már korábban is jelezte, hogy pénzügyi befektetőkkel szeretné megerősíteni a lapot. A közleményben kiemelik, koncentrálni és bővíteni kellett a forrásokat, hogy ez megvalósulhasson, ennek érdekében vált meg a tulajdonos többek között a Szabad Földet megjelentető kiadótól, illetve formálta a Népszava mellékletévé a Vasárnapi Híreket, hogy a szombati lapszám színesebb tartalommal versenyezhessen a hétvégi olvasmánypiacon.

Leisztinger Tamás a közleményben jelezte, az, hogy megvásárolták a Népszavát, egyben értékválasztás is. Az új tulajdonos leszögezte, hogy a lap a jövőben is az emberről, a mindennapi életről kell, hogy szóljon és kiemelten kezelje a szolidaritást. Nemcsak a lap hangnemét kívánják megőrizni, hanem a szerkesztőséget is, illetve a megkezdett fejlesztések folytatását is támogatják.

Címkék: Népszava
2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/71361/pics/lead_800x600.jpg
Népszava
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-12 16:38:43
DRÁGA JÓ ISTENEM !
Mennyivel szívesebben olvastam volna egy olyan híradást, hogy a "néphülyítő népszava" (csupa kisbetűvel, mert nem érdemelnek mást) egyszer, és mindenkorra megszűnt, mert már az eddigi összes befektető is belátta: ez a hazugságládát nem érdemes, és nem is lehet fenntartani, illetve bármilyen formában üzemeltetni !!!
Ez az idő is el fog jönni, csak még egy picit várni kell rá.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-04-12 14:30:27
Azt mondja a vörös komcsi - bolsi főgengszter , bandító Puch, hogy a lap "hitelessége megkérdőjelezhetetlen" !! Na most ez a mi , a magunk fajták olvasatában -- jól ismerve a lenini, sztalini, rákosi, csermanek....eszmeiséget -- azt jelenti , hogy a Népszava hitelessége MEGKÉRDŐJELEZHETŐ azaz ORBITÁLIS HAZUGSÁG GYÁRTÓ HAZUGSÁG GYÁR lesz a jövőben is !! Erre 100 %.-os garancia lesz a másik vérvörös , közönséges szélhámos, mutyizó, csaló , /.Szot szállodák az ismert preferencia./ komcsi - bolsi Lájsztinger Dodó !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?