Blogolj!

A piros ász meggyalázása

Durva jó találmány a távirányító. Mert tényleg elkapcsolok amikor valami nem érdekel. Például a reklámok. 

Persze nem mindig vagyok elég gyors. Na ekkor szoktak meglepetések érni. Kellemes és kellemetlen egyaránt. Mondjuk utóbbiból van több. Mert valljuk be, kevés a bájos, vicces, látványos és frappáns reklám. Akadnak szerencsére kivételek, olyannyira, hogy némely reklám szereplőjét végül megkedveljük. Mint például legutóbb Kasszás Erzsit. Akit elvettek tőlünk.

Követeljük vissza Kasszás Erzsit!

Na jó, hát ez azért már több a soknál! Kirúgták Kasszás Erzsit és felvették a helyére Icukát. Kikérem magamnak! Ezeknek már semmi sem szent!? Kirúgták a nemzet Erzsijét a CBA reklámból és jött a helyére Icuka, akiben pont az a nem jó, hogy ismerjük az őt alakító Bach Szilviát.

Jött helyette a vas- és edényorrú bába Icuka, a boltvezető. Aki az a kimondott "nyúlok a távirányítóért de izibe" típus. Se nem vicces, se nem bájos, se nem szerethető. Cserébe erőltetett, idegesítő és idétlen. Belőle már túl sokat is kaptunk. De nem pihen a marketingosztály, és megkaptuk a legújabbat. 

A magyar kártya nevében is kikérem magamnak, hogy az egyik kedvenc lapomat meggyalázták. A piros ász. A tavasz. Pedig ez a reklám totál tök alsó. Vagy inkább csak egy hetes alá.

És ez egy újabb bizonyíték arra, miért nyúlunk szinte mindig a távirányítóért mikor jön a reklám.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/71035/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-05 10:45:23
Ez az "icuka" (rendes nevét le sem írom) már humoristának is olyan gyenge, mint a "harmatos gyereksz@r. A "poénjai annyira elcsépeltek, hogy azon ember nem tud már nevetni.
Egyébiránt, ha már magyar kártya, akkor hadd jegyezzem meg:
A piros ász helyett a tök filkó jobban illett volna ehhez a színtelen, szagtalan luvnyához !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?