Blogolj!

Ordenáré hazugság a 444-en! Mintha meg sem történt volna… 

Kecskés István

De tényleg elmennek ezek a fenébe. Nagyon gyorsan és nagyon messzire.

Idézet a 444.hu cím alatt futó objektívnek és függetlennek a legjobb indulattal sem nevezhető oldalról: 

Frissítés: cikkünk egy korábbi verziójában azt írtuk, beszédet tartott az államtitkár, valójában beszédét csak szombat délután tartja meg. A hibáért az érintett és olvasóink elnézését kérjük.

És ennyi… 

Kezek leporolva, gép újraindítva és mehet minden tovább. Mintha mi sem történt volna. Bezzeg, ha véletlenül valamelyikünk itt, vagy a hasonló oldalakon kövtené el ennek a töredékét, akkor már a nyakunkon ugrálnának. Mert itt most nem az történt, mint ami megesett már néhányunkkal, vagyis elvitt minket a hév és eközben olyat írtunk, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, hanem a 444 akkorát hazudott, ami csak ritkán esik meg a sajtóban. Egyszerűsítve: megírták, hogy Novák Katalin beszédet tartott egy konferencián, holott az államtitkár akkor még fel sem szólalt. Sőt csak egy nappal később lépett a mikrofon mögé. 

No, de a haladó nyugati mintát követő sajtóban ezt egy „frissítéssel” elintézik és megy minden tovább. És ebben az egészben az a súlyos, hogy ez nem a jelzők túlzott használata, vagy durva minősítése valakinek, vagy valaminek, hanem ez nettó HAZUGSÁG volt. De náluk ez nem számít. A lényeg az, hogy frissítenek egyet és írják, hogy ez, vagy az mekkora barom és micsoda propagandista meg szócső. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/70905/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?