Blogolj!

Beolvad a Hír TV-be az Echo TV

A híradók összevonása után maguk a csatornák is összeállnak.

A Közép-Euróoai Sajtó és Média Alapítány (KESMA) jelentette be, hogy a két hírtelevízió a Hír TV-ben jelenik meg a jövőben. Ezzel együtt az Echo TV meg is szűnik. A KESMA közleményében kitért arra, hogy a továbbiakban egy színesebb csatorna jön létre, hiszen az Echo TV beolvadása komoly lehetőségeket rejt magában. 

Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be. A cégjogi beolvadásra tekintettel a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriuma döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik. Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a Hír TV csatornáján lesznek elérhetők. A Hír TV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz

–  áll a KESMA közleményében.

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/70360/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Grimmbusz 2019-03-19 10:04:34
Hát, lehet, hogy nem leszek túl népszerű, de engem nem lepett meg. A Hír TV visszavétele óta a két csatorna megkülönböztethetetlen lett.
Átlag tévénézőként, ahogy kapcsolgattam az adók közt, az alábbi élmény ért: Echo tv híradó, utána 20 másodperces késéssel Hír tv híradó, ugyanazok a hírek, felkonfok, bejátszók, mint kiderült, ugyanaz a hírszerkesztő. Aztán Echo TV Angárd, kardos-vívós logó, Hír Tv ugyanakkor Csörte, kardos logó. Hír tv, éppen a hosszúhajú szőke herceg fehér lóról osztja az észt, (ti. OV a sátán) a jobbos elemzők hápognak (azt azért lássuk be, a balosfüggetlen elemzők retorikában/szóf*sásban ügyesebbek) átkapcs, Echo, éppen a hosszúhajú szőke herceg fehér lóról osztja az észt, (ti. OV a sátán) a jobbos elemzők hápognak. Épp csak a zakója volt más színű. Ugyanaz pepitában. Át is suhant az agyamon, nem volna-e logikusabb, ha összeforrna a két tévé. A régi echosok már úgyis a Hír TV-nél vannak.
Plusz így lesz egy ütőkártya, mikor indul a picsogás a kormánypárti médiatúlsúlyról, hogy „de hát most szűnt meg egy”.
Mínusz: a kábeltévé díja gondolom nem fog változni, megint egy csatornával kevesebbért fizetünk ugyanannyit.
Válaszolok
Zolika 2019-03-18 17:49:07
Nem jó ötlet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?