Blogolj!

A 444 szerint Liu Shaolin Sándor egy kínai vendégmunkás… 

Még mindig itt tartunk. A haladó sajtó szerint az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportoló egy kínai vendégmunkás.

Bevallom nem tudom, hogy Liu Shaolin Sándor korcsolyájának van-e fűzője, de az biztos, hogy a madzagot sem vihetné után a 444-nél dolgozó sajtómunkás, aki szerint a sportoló egy kínai vendégmunkás. Ez a névtelen senki nemhogy a hazáért nem tett ezred annyit sem, mint a kínai apa és magyar anya házasságából szüketett bajnok, de egy igazi sérült lelkivilágú selejtes nyomorék. 

Azzal ne is foglalkozzunk, hogy Liu Shaolin Sándor magyar, mert ez nem lehet téma és kérdés, hiszen ez tény. Nézzük, hogy mi is lehetett a 444 kiváló szerzőjének a fejében. 

Leginkább sötét… Illetve az sem, mert a sötét az ugye valami, ennek a szegény agymosottnak meg semmi, de semmi nem lehet a koponyájában. Már csak azért sem, mert ez az igazi agyatlan, gusztustalan beszólás, amivel kitették a Facebookra a posztot olyan indulatokat váltott ki az olvasókból, amire nem nagyon volt példa. Idézhetetlen. Hiába szerkesztették át a 444 mindenkinél, mindenben, mindig jobb munkatársai a bejegyzést, akkor is. 

Szánalmas, senkiházik… – hogy csak ezt a két szót idézzük a véleményezők megszólalásaiból. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/70019/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-03-11 20:19:55
Oszt melyik iparágban TE AGYAMENT PORBAFINGÓ, KIS TYÚKMELLŰ SENKIHÁZI!
Az igaz, hogy csodálatos BIO- keveréke a "humán-genezisnek", mint ahogy rajtad kívül még sokaknak jól sikerült a "fúzió". Még azt sem tudod, hogy -I D E G E N - L É G I Ó S---- N A K kellene mondani őket! Mocskos, t@tű!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-03-11 15:40:27
Szerintünk meg a 444 jelű ócska, liberrált médiafelület apraja-nagyja (kunhalmiul: apralya-nagylya) komplett hülye (bocsika: hüje) !!!!!!
Ezek mindannyian élő bizonyítékai annak, hogy az agyhalál után is van még élet a földön. Semmire nem való (pont, mint ők), sz@r élet, de élet. Ennyit is ér !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?