Blogolj!

Gyomorforgató gusztustalanság – a Narancsnak savanyú a szőlő

A balliberális média az Orbán-kormány legpozitívabb intézkedéseiben is csak a rosszat keresi. A jól bevált keresztényellenességért sem mennek a szomszédba.

Sötét komcsi uszítás Narancs módra.

A legújabb hányás a Magyar Narancsnak nevezett, örökös Citrom-díjas csatornából ömlött az amúgy békés magyarságra. A ballibsi billentyűhuszároknak sikerült a Magyar Falu Programot is összeokádniuk, mit sem törődve azzal, hogy a nagyszabású intézkedéscsomag milyen előnyökkel jár a – belpesti urbánus álelitisták által mélyen megvetett – kistelepüléseken, falvakban élőknek, és végre célul tűzte ki az ötezer lakos alatti településék népességmegtartó erejének növelését. Csak idén 150 milliárdból hozza mozgásba, tölti meg élettel a magyar vidéket a polgári kormány.

A sivalkodóknak persze semmi sem drága, hogy Orbánékba töröljék büdös lábukat. Ezúttal a legsötétebb korok kommunista retorikáját idézve a jól bevált kereszténygyalázáshoz nyúltak: a vallásellenes, ateista érzelmekre játszanak rá, hogy kimaxolják az uszítást. Miután – értelemszerűen – a vidéki társadalom bástyáinak számító egyházi közösségeket is támogatják majd a pályázatok,

a szóban forgó lap vérben forgó szemű firkászai imigyen ürítik a netre a gyomortartalmukat: „kaszálhat a papság”.

Persze erkölcsi értelemben a balliberális médiáért már régen eljött a kaszás. Érthető, hogy a Narancsnak savanyú a szőlő.

Címkék: Magyar Narancs
2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/69559/pics/lead_800x600.jpg
Magyar Narancs
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Gáspár bejegyzésére 2019-03-01 09:37:52
ÉDES, DRÁGA JÓ ISTENEM !
Miért nem minden embert én csináltam ?! Legalább a fele normális lenne !!!
Ne aggódj, te véletlenül sem tartoznál a normálisok közé !!!!

Emlékeztető neked, meg a hozzád hasonló liberálbolsevik gyökérnek:
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.”
(Alekszander Szolzsenyicin)

Mellé még egy másik, amit az olyan ökrök, mint te, nagyon kedvelnek:

„A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.”
Márai Sándor
Ha ezek után van még valami - teljesen felesleges - mondandód, akkor otthon, egy eldugott sarokban üvöltsd bele a kályhacsőbe, mert azon kívül senki. és semmi nem kíváncsi az állatságaidra !!!!
Még egy jó tanács: >>> a mocskos pártjaiddal együtt irány a trágyadomb !!!!
Válaszolok
Gáspár 2019-03-01 08:12:56
Gyatra narancsos firkász! Ennyire futja? Persze, alaposan kell a gazdi seggét nyalni, elmaradna a szétlopott EU-támogatásból lepottyant morzsácska.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?