Blogolj!

Heti zörgés Szikra Gézával

Hétfő este először jelentkezett a Comedy Central új műsora, a Heti Dörgés Villám Gézával.  Amelyben a lényeg az lenne, hogy a hét közéleti eseményeit kivesézze szatirikus, olykor abszurd formában. A műsor alapja természetesen nem magyar találmány, Amerikában a’la Daily Show vagy Last Week Tonight címen fut. Nem is rosszul. 

Viszont úgy tűnik ez egy újabb zátonyra futott kísérlet lesz, hogy valamit átemeljünk onnan, és működőképes maradjon. Mert az első adás bizony annyira volt izzadtságszagú, hogy egyszerre kell Ambi-Pur és Old Spice, hogy elnyomja a savanykás szagot.

Merthogy elképesztően mű az atmoszféra, és az alánevetés ezen csak ront. Ráadásul nem értem, hogy az egyik leggyengébb poént, a focisat (rusholjanak a raptorok!) miért kellett ennyiszer ellőni. Már elsőre sem volt vicces. Elköszönésnek meg több volt mint kínos.

Nem mondom, a beszólogatás néhol egész jól sikerült - rögtön nyitásként mondjuk a saját csatornának -, de a folytatás már közel sem volt annyira parádés. Viszont technikailag a Bábeltv bad lip readinges anyaga színtisztán profi. Ha maga a szöveg nem is.

Lehetne ez egy kiváló műsor. Dehát ez így elsőre nagyon nem lett az. Pedig Villám Géza még azt is elárulja, hogy két héttel korábban készült, azért nem teljesen aktuális. De annak ellenére, hogy bőven volt idejük felkészülni rá, csak ezt tudták összehozni. Pedig nagyot merítettek, mert Kádár Jánostól kezdve, Simicskán át, Sorostól Orbán Viktorig, mindenkit a szájukra vettek.

Másrészt Villám Géza rádióban elment – 20 évvel ezelőtt, mikor még menő volt a telefonbetyárkodás -, de kár volt így visszatérnie. Körülbelül annyira mutat jól a képernyőn, mint Fekete Lászlón a babydoll. Persze ez nem feltétel a sikerhez, de az a szakadatlan mosoly - annyira vicces vagyok – rohadtul túl van tolva.

De summa summarum, holt itt a dörgés és a villám? Ez csupán gyenge zörgés, és szikra volt. Vagyis nem Heti dörgés Villám Gézával, hanem Heti zörgés, Szikra Gézával.

Egy kis ízelítő, ha valaki szeretne belelesni:

Amúgy a szar poénokért – nálam mondjuk a kapuzárási pónik poén bejött, mert már annyira rossz volt, hogy az jó - VG a Mészáros Lőrincz bögrébe dobálja az ezreseket, de vigyázat csal! Hogy honnan tudom? Mert a fél órás műsor végére még nem takarják el a kifolyt ezresek a bögrét.

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/69434/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-27 11:33:10
Erről az idiótáról egy másik, hasonló cikk kapcsán leírtam a véleményemet. Nem akarom megismételni, legyen elég ennyi:
Ez egy liberálbolsevik ökör !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-26 11:28:37
A neve sem az , ahogy most le vagon írva ! Volt ennek a hernyónak már egy csomó neve, a mostani is valami majom név ,,,Egy közönséges szélhámos, esetenként benyalja magát valahova, csak hasznos munkát ne kelljen végezni !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-26 11:22:42
Ez a csont idióta fehérjehalmaz sosa nem volt normális ,közhülyének tartottuk !! Nagyon régről ismerem . Mindenre alkalmatlan, nem ért semmihez, agyilag csökött.. Időnként felbukkan, mint valami világ megváltó és nagyon poénos akar lenni fos poénjaival. Kérdés, hogy miből él, hogyan tud megélni tohonya , mákony adottságából..? Hogy nem saját maga produkálta termékeiből él az tuti, minden bizonnyal eltartói is vannak talán MÁS területen is !! Undorító egy krapek, olyan Kulás Manci féle bandatag lehet....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?