Blogolj!

A Premier League visszatér a Digi Sport képernyőjére

A csatornakínálat bővítése után három évvel a Digi Sporton is láthatóak lesznek a Premier League mérkőzései. Az angol élvonal közvetítési jogait 2016-ban szerezte meg a Digitől a Spíler.

A mostani bejelentésnek voltal előjelei, miután, januárban bekerült a Digi csomagjaiba a Spíler 1-es és 2-es adója, a létrejött megállapodás szerint a szolgáltató nemcsak a sportcsatorna kínálatát bővítette, hanem arról is megegyezett, hogy a Digi Sport is közvetítheti majd az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League mérkőzéseit.

A hírt a szerdán a Digi Sport Reggeli Start című műsorának közösségi oldalán is megerősítették.

A Digi Sport azt is bejelentette, hogy Burnley-Tottenham összecsapással indítja a újra a Premier League közvetítéseket, a mérkőzés szombaton a DIGI Sport 1-en, 13:00-tól lesz látható.

borítókép: premierleague.com

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/69140/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-02-20 12:30:38
Megint derékba kaptam a ....Én azért mentem nem a Digihez , mert itt nyomják a Premier League.-t , a világ legerősebb bajnokságát. Ezzel lemondtam az olaszokat.. Most meg a Digi megkapta az angolt, a spanyolt, az olaszt, a franciát meg még pár másikat !!! Nem egészen értem ezt a műsor taktikát, mert állandóan változik minden ..,nekünk is ugrálni kellene, de ne ugráljunk már.....Ezeknél a Tv. csapatoknál mindig vannak unatkozó emberek , akik tök vakargatás közben ötlenek....hogy az nekünk jó vagy sem azzal már nem törődnek, lényeg , hogy teljen nekik az idő és még pénzt is kapnak érte !! Egyáltalán nem örülök....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?