Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Az ellenzéknek nem kell a sajtószabadság!

Egy félmondattal törölte el a hazai sajtószabadságot a haladó ellenzék. Őket nem kérdezheti akárki.

„Kik vannak itt? Echo, MTI…” – kezdte a sajtótájékoztatót Szél Bernadett. 

„Szerintem hagyjuk!” – kontrázott rá Bangóné. 

„Kiírjuk a Facebookra” – mondta Szél. 

Majd köszönés nélkül megfordultak és távoztak. Szél Bernadett, Bangóné Borbély Ildikó, Hadházy Ákos és Varju László nem akart válaszolni a kérdésekre, mert vélhetően magyarázkodni kellett volna. El kellett volna mesélni, hogy miért nem tudják leírni helyesen a fojtani szót, vagy esetleg arról kellett volna beszélni, hogy miként élik meg az ellenzék szánalmas vergődését. 

Ehelyett listázták a sajtót, majd amikor látták, hogy nem a haverjaikkal állnak szemben, akkor leléptek. Ez már tényleg a vége. Nemcsak azért, mert ilyet nem illik csinálni, hanem azért is, mert jól láthatóan az ellenzék számára baráti sajtót sem érdekel, hogy miket beszélnek ezek a bukott emberek. 

Erre enged következtetni, hogy a hvg.hu „Besült az ellenzéki akció: nem tudták helyesen leírni a fojtani szót”, az atv.hu „Kellemetlen helyesírási hibával indult az ellenzéki akció”, a nepszava.hu pedig „Kellemetlen helyesírási hibával a táblájukon tiltakoztak Kunhalmiék” címmel számolt be a legújabb méretes balliberális öngólról. És ezek a haverok… 

Itt tartunk. A médiában is megszűnőben van az ellenzék. Vagy a média lesz az ellenzék – ahogy az elmúlt években ezt megszokhattuk. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/69089/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Kitalátor
Kitalátor 2019-02-21 09:03:37
Arról szólnak a cikkek, hozzászólások, hogy milyen buták is ezek, miközben az egyik létező legnagyobb és leghatékonyabb kommunikációs trükköt dobták be, teljes szándékossággal és mérnöki pontossággal.
Bővebben: http://kitalator.blogstar.hu/2019/02/20/tollbamondas/69138/
Hasonló volt ehhez az, amikor a szabatosan, nyíltan érvelő Orbán Viktor (pár száz gyorsan égő szavazattal) alul maradt a "kisember" Medgyessy Péterrel szemben, a stúdióvitában és a választáson egyaránt.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-19 11:21:13
Mindegy ennek a csürhének, csak óbégathassanak, de hadd csinálják !!!
Szépen mennek lefelé a lejtőn, ahányan vannak.
Lehet, hogy nincs is már olyan messze a bányászbéka valaga alatti üreg ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?