Blogolj!

Fox News: a magyar családtámogatási rendszer követendő példa

Fontos dolgokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól - így összegzett Tucker Carlson a Fox News műsorvezetője, miután interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel a magyar családtámogatási programról. A Fox News sztárja igazán kitűnő elgondolásoknak nevezte a program elemeit, melyeket szerinte követni kellene.

A Fox News a legnézettebb amerikai hírtelevízió, a csatorna sztárműsorvezetője, Tucker Carlson hívta meg Szijjártó Pétert akivel a kormány közelmúltban bejelentett családvédelmi intézkedésiről beszélgettek.

Carlson a felvezetésben beszélt arról, hogy Magyarország egy posztkommunista ország, ahol jelenleg sajnos alacsony a születésszám, azonban a magyar kormány ahelyett, hogy bevándorlókat fogadna be, a magyar családokat igyekszik támogatni, hogy vállaljanak minél több gyermeket, és házasodjanak minél többen- írta a Pestisracok.hu

Szijjártó Péter műsorban arról beszélt, hogy a magyar kormány tudatában van az alacsony születésszámmal ami egész Európát jellemzi, és megértette, hogy a jövőt csak úgy nyerheti meg, ha változtat ezen a trenden, és ösztönzi a gyermekvállalást. Újabb gyermekek születése nem lehet gazdasági kérdés a jövőben.

Carlson az adásban megdicsérte az intézkedéseket szerinte a Nyugat-Európában a magyar állásponttal szemben, bevándolókkal kezelnék a népességfogyást.

ez az igazi konzervatív álláspont, ezzel szemben náluk, Nyugaton az a hozzáállás uralkodott el, mely szerint a kihaló embereket bevándorlókkal kell pótolni.

Szijjártó Péter szerint ez egy régi vita Európában, amelyre Magyarország más választ ad, mint a nyugat-európai kormányok, hiszen mi nem hisszük azt, hogy a migráció a helyes megoldás a demográfiai problémák orvoslására. Szijjártó Péter beszélt a csok intézményéről kiemelve, hogy mekkora segítség a családoknak a kedvezmény, illetve, ha három gyermeket vállal, óriási kedvezményeket kapnak a személyi jövedelemadó fizetést illetően.

Tucker Carlson az interjú végén megjegyezte, hogy ritkán gondolja úgy, hogy fontos dolgokat tanulhatnak egy másik országtól, azonban ebben az esetben ez az igazság.  Azt is mondta, hogy sokan őrült ötletnek tartják a magyar terveket, azonban ezek igazán kitűnő elgondolások, melyeket követni kellene.

Itt megtekintheti a teljes beszélgetést:

borítókép: foxinews.com

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/69072/pics/lead_800x600.jpg
Családtámogatás,Fox News,Szijjártó Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-19 00:00:31
LIBERRÁLTAK, KOMMUNISTÁK ÉS KÜLÖNFÉLE, FELBÉRELT LAKÁJMÉDIÁJUK ALJAS KÉPVISELŐI !

Egyszer az életben próbáljátok meg végigolvasni, és értelmezni a rövidke cikkben foglaltakat, hátha végre megvilágosodtok !!!
Tudom, nehéz - a ti szinteteken talán még lehetetlen is - lesz felfogni, hogy ma már nem az egész világot körbeugató, félrevezető hazugságaitok a mérvadóak, hanem a normális (már úgy értem: a nem kommunista) emberek véleménye !!!
Barátkozzatok a gondolattal, hogy - talán nem is olyan soká - végetek lesz, mint a botnak !!!!
Válaszolok
kata 2019-02-18 20:41:11
Végre nem csak az itthoni ballibsi oldal által adott /félre/ tájékoztatást hallhatják az USA-ban.Bár a CNN riporterét egyszer már helyretette élő adásban a külügyminiszter.De oda
is csak azért hívták,mert azt hitték könnyű préda lesz,mint a régi rendszer külügyesei.
Nagyon tetszik ahogy Szijjártó végzi a munkáját,nem lehet megfélemlíteni,csőbe húzni,
és nem áll a szőnyeg szélén bólogató jánosként miként az elődei,hanem kőkeményen
kiáll az országért!Remélem még sokáig betölti ezt a posztot.
Válaszolok
Zolika 2019-02-18 18:04:19
Azért vannak még normális emberek is, nem mindenki svéd szociális(ta) miniszter. Természetesen Szíjjártó miniszter úr mindig meg tudja védeni a magyar álláspontot.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?