Blogolj!

Névvel vicceltek – nem kellenek többet az Echo TV-nek

Valakinek a nevével viccelni egészen ócska poén. Jakab Péter esetében meg felesleges is, mert a jobbikos képviselő amúgy is szolgáltat okot a vele kapcsolatos viccelődésekre.

Az Echo TV, illetve a Közép-Európai Sajtó és Médialapítvány (KESM) példát mutatott. A Keménymag című műsorban Jakab Pétert simán Jákobnak nevezték – olcsó…

Az érintett persze azonnal arról írt, hogy ilyenek a kereszénydemokraták, stb. stb. stb. 

Nem, nem ilyenek. Az Echo TV, amely ugye a KESM tagja ma közleményben jelezte, hogy többet nem hívják vendégnek azokat, akik „vállalhatatlan” kijelentéseket tettek: 

Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától. 

Nevesítve: Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Vésey Kovács László került most körön kívülre. Ők sütötték el húsz másodpercen belül a roppant gyenge viccet négy alkalommal is. A tévé lépett és nem ad teret többet ilyen olcsó vicceknek. Vendég lesz bőven, hiszen akad a konzervatív oldalon, aki jó vicceket tud elsütni. 

Látható, a jobboldal nem vevő a nevesített poénokra (sem). Ez fontos lépés volt, hogy ne legyen mit számonkérni a kereszténydemokratákon. 

15
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68949/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 15 db hozzászólás érkezett!
jan 2019-02-17 10:30:17
és arrol nem beszeltek hogy a Jakob milyen alyasan -tragarult beszelt a fideszesekrol Orbanrol - - ez megy uraim - es mindig a ballf---k kezdik adok - kapok
Válaszolok
jan 2019-02-17 10:25:44
ez a hir kacsa
Válaszolok
Zolika 2019-02-16 17:42:58
Miért kellett az Echo TV-nek kukába dobni egyik legjobb műsorát?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-16 12:36:44
Én sok mindent megértek, csak egy problémám van:
Izzad a lábam, és nem lehet pamutzoknit kapni !!! (Forrás: Markos - Nádas) Bocsi !!!!
Azért a viccet félretéve, ha egyszer, csupán egyetlenegyszer találkoztam volna hasonló esettel, és az azt követő hasonló eljárással, a másik oldalon, akkor talán "rendben lévőnek" ítélhetnénk az egészet.
Ám ilyet - bármennyire is sértő, aljas megnyilatkozás hangzott el a jobboldaliakra vonatkozóan - a liberráltak oldalán sosem tapasztalhattunk.
Most hirtelen csak egy mocskosság jutott eszembe, de - mindannyian tudjuk - volt száz, sőt ezer ilyen hasonló !!!
Emlékeznek még:
" A minap ELLETTE negyedik kölykét az Orbán Viktor lánya !!!! "
Elhangzott egykor ?!
Igen, elhangzott !!!
Az "áldott emlékű" horn gyuluska efftársat idézve >>>>>>>> NA, ÉS ?!
Ennyi.
Válaszolok
Attila 2019-02-15 22:44:02
A Jakab bibliai férfinév. A név a héber Jákób (Jakov) görög változatának magyar formája. Jelentése ismeretlen!
TEHÁT, teljesen művi és hisztérikusan, méghozzá célzatosan felgerjesztett műbalhéról van szó,ha valaki azon felháborodik, hogy a JAKAB nevet eredeti alakjában használja valaki, illetve az illető nevének héber alakját ejti ki a száján. Ezzel semmiféle jogi, vagy társadalmi normát nem sértett senki. Ez olyannyira így van, hogy ezt akár polgári peres eljárás során is alá lehetne, adott esetben szükséges
Válaszolok
éva 2019-02-15 21:58:34
Kedves Máté! Nem érted a lényeget!
Nem az a lényeg, hogy Jakab elftáska melyik pártban veszi fel a milliós megélhetési maniját, hogy az az oldal hogyan beszél! Kérlek értsd meg, hogy nekünk meg kell felelni egy bizonyos "mércének!" Lásd be; - ferde szájat, kacska lábat, félszemet stb. valakinek a nevét ily módon (ami utal valamire!) kigúnyolni ocsmány dolog, amitől el kell határolódni! Főleg egy Médiumnak! A tényekkel lehet mocskolódnunk, de annak, helytállónak és igaznak [ÜTŐSNEK] kell lenni! A mondani való, az a VALAMI!
Válaszolok
Máté 2019-02-15 20:36:06
Azért a cikk írója nem nagyon nézhette a műsort. Ennyivel nem intézném el, hogy másodszorra fognak emberek távozni a kedvenc műsoromból. És Jákob egyébként ennyi erővel mit keres Szkinhed Roy és Szávay "Leütöttem egy zsidó nőt" pártjában? Először ezen kéne elgondolkodni.
Válaszolok
éva 2019-02-15 20:24:50
Én is sajnálom a fiúkat, de ország, VILÁG (-főleg külföldön) figyelnek minket! Lehet megmondani, például Bayer úr stílusában! De, itt nagyon primitív, olcsó, langyos, elítélhető beszólás volt! Főleg, most; - antiszemita jellegű hörgés nem időszerű! Lássuk be, Bayer ilyet soha nem követett el!!!!!
Válaszolok
kata válasza: Fekete bejegyzésére 2019-02-15 19:32:25
Szerintem is így van! Vagy a pc megint kötelez? A ballibsi oldalon gyalázkodhat-
nak vég nélkül,még senkit meg nem róttak érte.Elvégre szólásszabadság van,mindenki azt mond amit akar.De mimózalelkűek lettek hirtelen a kemény
jobbikosok. Én ezekkel a fiúkkal szerettem nézni a műsort,és biztosan nem
vagyok egyedül.Vagy Bayert is le akarják venni ezek után? Vagy az ifjú sajtó-
klubbosokat? Úgy gondolom most sokan csalódtunk,hiszen jó ideig ezt a tv-t
tudtuk nézni,ha az igazat akartuk látni,hallani.
Válaszolok
Fekete 2019-02-15 18:46:32
nem volt fontos lépés. gyáva lépés volt. szégyelljék magukat
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?