Blogolj!

Vaszily Miklós a TV2 új elnöke

A TV2 Média Csoport Zrt. rendkívüli közgyűlésén választotta meg elnökének az Echo TV vezérigazgatóját.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A január 24-i közgyűlésen, amit Andy Vajna TV2-tulajdonos és kormánybiztos halála után tartottak a csatorna igazgatósága is megújult, tag lett Kertész József Tamás, Czira Szabolcs Sándor és Barna Zsolt, szerepet kapott az amerikai illetőségű Samuel R. Falconello, Andy Vajna állandó cégtársa, de a testületben maradt a csatorna vezetője Dirk Gerkens, Rákosi Tamás és Horváth Balázs is.

Vaszily Miklós 1996-ban végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetemen, egy évvel később az ELTE jogi karán diplomázott. 2001-től a Net Média Zrt. vezérigazgatója volt, 2005-től az Index.hu Zrt. vezérigazgatója lett. 2007-től a társaságok vezetése mellett a Közép-Európa Média Zrt. vezérigazgató-helyettesi tisztjét és igazgatósági tagságát is betöltötte.

2015 augusztusától dolgozott a közmédia előbb megbízott, majd véglegesített vezérigazgatójaként, 2018-ban lett az Echo TV vezérigazgatója.

Címkék: Echo TV, tv2
1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68859/pics/lead_800x600.jpg
Echo TV,tv2
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-13 17:44:08
Én abban bízom, hogy az új vezér irányításával, vezetésével végre készülnek a TV adón olyan összeállítású adások is, amik nézhető műsorok.
Csak azért mondom, mert az utóbbi hónapokban (években) ez egyáltalán nem sikerült nekik !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?