Blogolj!

A kommunistákat védik, vagy a közmédiát támadják? Nem mindegy… 

Az M5 csatorna „Ez itt a kérdés” című műsora már megint céltábla lett. Hogy mit követett el a műsor? Ismét egy olyan témával foglalkozott, ami sokakat érdekel és ráadásul sok oldalról megközelíthető. Budapest ostromával foglalkozott a műsor, ahol bizony az történt, hogy jött a szovjet vörös hadsereg, a német és a magyar csapatok pedig védekeztek. Úgy tűnik, hogy erről is tilos beszélni, ezt is a szőnyeg alá kell seperni. 

Nézzük mi fáj a 444-nek (a cikk címe: „Trombitás Kristóf köztévés műsorában most arról volt szó, hogy a Waffen SS Budapesten harcoló katonái is megérdemlik a hősi jelzőt” – lássuk be ez a felvetés úgy ahogy van hazugság.). Mert, hogy ez egy nagyon sajgó seb az oldalnak az biztos. Eleve a műsor bevezetője: 

Míg a doni hősökről már megemlékezhetünk, Budapest védőinek, akik egyben Európa védői is voltak, csak lopva lehet emléket állítani. Miben voltak ők mások, miért voltak bűnösebbek bármely más nemzet fiainál? Csak azért, mert a hadi szerencse nem melléjük állt, és vesztettek? De nyert-e bárki ebben a csatában és a háborúban?

Na, most ezzel mi a baj? Vagy kérdéseket sem szabad feltenni? Olyan felvetések ezek, amelyek mindegyike megér egy külön adást, mert a válaszok lehetnek igencsak érdekesek. De a 444 tovább is megy, mert az is fáj az oldalnak, hogy a műsor megállapítja milyen bűnöket követtek el a Budapest felé nyomuló vörös hadsereg katonái. Ezen a ponton, ha megengedik előjönnék egy személyes, családi történettel. A nagymamám javában élt már a háború alatt. Utolsó napjainak egyikén arról beszélgettünk, hogy a mai napig is fél a „ruszkiktól”, mert azok bizony elvettek tőlük mindent és erőszakosak voltak a nőkkel és halálosan fenyegették a férfiakat. Ilyenek voltak ezek… Zaklatták a lakosságot. De nagyon durván.

Vagy nézzük mit írt Pölcz Alaine, az Asszony a fronton című könyvében:

Az egyik orosz volt rajtam. Hallottam, ahogy a mennyezetről egy női hang csapott le: anyu, anyuka! kiabálta. Aztán rájöttem, hogy az én hangom az, én kiabálok. Mikor rájöttem, abbahagytam, csöndesen, mozdulatlanul feküdtem. A tudatommal nem tért vissza a testérzékelésem, mintha megdermedtem vagy kihűltem volna. Az ablaktalan, fűtetlen szobában, meztelen alsótesttel fázhattam is. Nem tudom, még hány orosz ment át rajtam azután, azt sem, hogy azelőtt mennyi. Mikor hajnalodott, otthagytak. Fölkeltem, nagyon nehezen tudtam mozogni. Fájt a fejem, az egész testem. Erősen véreztem. Nem azt éreztem, hogy megerőszakoltak, hanem azt, hogy testileg bántalmaztak.

Erről tilos beszélni? Ezeket a mocskokat nem lehet elítélni? Ez tabu?

Aztán az a téma is fáj a 444-nek, „hogy a magyar főváros védőinek jelentős része sorozott katona volt, köztük az SS-be kényszersorozott magyarországi svábok, akik nem jókedvükből harcoltak a nácik és nyilasok oldalán”. Ez meg történelmi tény. Talán erről sem tilos beszélni. 

Az is elhangzott a műrosban, hogy „ha nem húzódik el Budapest ostroma a magyar és a német védők ellenállása miatt, akkor az oroszok később nagyobb falatot haraphattak volna ki maguknak Európából.” Ez nem tény, ez valószínűsíthető. Szerencsétlen osztrákok, mehettek volna be a kommunista blokkba. Bár nem igazi barátunk néhány európai nemzet, de azért azt egyiknek sem kívántuk volna, hogy belekóstoljanak négy évtized kommunizmusba. 

És akkor még valami: a II. világháborúban 40 millióan haltak meg, a kommunista diktatúrák áldozatainak száma, a Kommunizmus fekete könyve szerint 100 millió. 

Az pedig nem lehet probléma, hogy egy tévéműsor foglalkozik Budapest ostromával. Még az sem, ha tabunak gondolt témákat feszeget. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68881/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Zolika 2019-02-14 17:56:32
Amíg az MTA bolsevik csavargók irányítása alatt van a történelmi tényeket szőnyeg alá söprik, meghamisítják.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-14 12:21:13
Még "szép", hogy az őrült, liberrált kommunisták felhorgadtak az adás kapcsán, hiszen az általuk istenített, "hős, felszabadító" mocskos, rohadt ruszkikba szállt bele a TV adó, ismertetve a teljes igazságot !!!!!!
Azokba a rohadékokba, akik magyar nők ezreit tették örökre tönkre, azokba a mocskokba, akik - a felszabadítók szerepében tetszelegve - rabolták végig az egész országot, majd segítették, és tartották hatalomba a hozzájuk hasonlóan velejéig romlott, aljas kommunistákat is.
Aztán - azt se feledjük - kis hazánkban negyven évig, "ideiglenesen" tartózkodva tovább rabolták, fosztogatták ezt a szerencsétlen országot, mire végre (nyugati nyomásra, vagy nem ?!) a rendszerváltáskor eltakarodtak innen a bodrogközi náthás 3,14csába !!!!!!
Ez utóbbival - szerintem - egyetlenegy baj van csupán, mégpedig az, hogy nem vitték ki magukkal a sok hazai, kommunista szemetet.
Pedig volt rá igény, az biztos !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?