Blogolj!

Szánalmas: a HVG listázza a négy gyermeket nevelő kormánypártiakat

A szerkesztőséget annyira sokkolta az évértékelő és az azon elhangzott bejelentések, hogy egyre mélyebbre merül alá a saját szánalmas agymenéseinek mocskába.

De tényleg… Elég, ha csak a címeket nézzük, amelyekkel az évértékelő kapcsán született cikkeket akarják eladni a nagyvilágnak. 

Először is íme a riogatás legmagasabb foka. A HVG azt sugallja, hogy a miniszterelnök elzavarja a gyermekeinket az országból, kétszer két hétre, hogy azok ne legyenek itthon, hanem külföldön tengődjenek az állam pénzén. 

„Orbán kétszer két hétre külföldre küldi az iskolásokat” – harsogja a lap online kiadása. Micsoda csapás ez. Persze a ballib olvasónak más sem kell, elég ennyi ahhoz, hogy már köpködje is a monitort. Mert rohadjon meg mindenki, aki miatt külföldre kell menniük a fiainknak és a lányainknak. Az már nem nagyon érdekli a „lehatásvadászott” olvasót, hogy éppen egy ingyenes nyelvtanfolyamról van szó, amit a kormány ajándékba ad minden kilencedikes és tizenegyedikes diáknak és ez egy olyan remek intézkedés, amit csak az ő pártjai és kormányai törölnének el. 

No, de ennél is van ám aljasabb a HVG online kiadásában. A lap listázza azokat a kormánypárti képviselőket, akiknek legalább négy gyerekük van, vagyis ők maguk, vagy a feleségük hamarosan, az élete végéig SZJA mentességet élvez. A cím eleve hangzatos: „Lévai Anikó élete végéig szja-mentességet kapott, de Kósa Lajos felesége is jól jár”. Vagyis maga a miniszterelnök felesége a példa, meg aztán még többen. Mer bizony a Fidesz környékén nem egy család van, amelyben legalább négy, vagy akár több gyermeket is nevelnek. 

Ennél aljasabb nem nagyon lehetne a HVG. Listázza azokat a képviselőket, vagy feleségeiket, akiknek legalább négy gyerekük van. Mintha ez szégyen lenne, vagy éppen mintha miattuk – egyenesen Lévai Anikó miatt – törölték volna el az adófizetési kötelezettséget a négy gyereket nevelő nők esetében. Aljasok…

Vajon a szerkesztőségben nincs olyan, akinek négy utódja van? Ha van, akkor miért nem szerepel a listán? Vagy éppen miért maradtak ki a felsorolásból az ellenzéki politikusok? Mert nem tényezők… 

6
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68744/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-12 08:44:41
Üzenem a HVG nevezetű szennylap összes idióta dolgozójának, hogy a lehetőség nekik is adva van, szüljenek pár év alatt négy gyereket, aztán onnantól kezdve ők is a teljes SZJA mentességet fogják élvezni.
Mondjuk a "férfiaknak" ez elég kacifántos lesz, de próbálkozzanak - az általuk oly sokszor dicsőített - a gender megoldások valamelyikével, aztán hátha sikerülni fog !!!!!
Ki tudja ?!
Válaszolok
Zolika 2019-02-11 19:39:30
A hávégé a tetves ballib média legalja. Söpredék gazemberek.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-11 18:17:31
Mégis, ki és mit vár ettől a tőrőlmetszett, rohadt, mocskos, liberrált, sz@r "újságtól" ?!
Ezek akkor is hazudtak, hazudnak, és hazudni is fognak, ha kérdeznek !!!
Pont úgy, ahogyan a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁBAN írva vagyon:
" A kommunista minidig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül. "
(forrás: prof. Dr. Bokor Imre)
Válaszolok
éva 2019-02-11 11:15:41
A karrierista nők, férfiak lenézték a nagy családosokat. Szaporodnak, mint a nyulak! "milyen emberkínzás szegénységre (bérre -és, fizetésre) szülni" , -"milyen hülye aki lemond a " jó" létéről"
" a gyerek elveszi a szabadságom, gúzsba köt, csökkenti az életszínvonalam" stb., stb.
És a felelősség! 18-20 éve keresztül! NA, AZT MÁR N E M !!!!!
Válaszolok
éva 2019-02-11 11:05:21
HVG! ! Pipahujának VÉGE! ALÁMERÜLNI! M O S T !
Azt gondoltam, már nincs lejjebb! A bolsi-lib@fosik felül múlták önmagukat! És, láss csodát! Nem lett NEHEZÜKRE! (A vicc:- Szt. Péter hagyta a véresszájú vezetőket a legkülönbféle kínzások közül választani ; - így a nyakig sz@rban ülést, ÉS PIPÁZÁST választották. Tudva, hogy az idők végezetéig így lesz!
Csak arra nem számítottak, hogy egy óra múlva Szt. Péter elüvölti magát: pipahujának vége, ALÁMERÜLNI! ) A HVG annyi hazugságot, mocskot, fekálit okádott ki, hogy minden hányásuk elborítja már őket. Elmerültek saját h@smenésük, m@gömlés@k áradatában!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-11 10:51:37
A hvg egy szar propagandista, lakáj média, természetesen az ott lévő csicska , pribék, parazita szarosz bérenc megélhetési, primitív, alulképzett firkászokkal együtt !! Így egységesen szemét domra valók ! Igaz gondolatot , önálló reális véleményt, tudósítást ott a fertőben megfogalmazni TILOS !! Mert így működik azon a fertályon a független - objektív újság írás vagy mi a fene ! Tehát ezt a szenny , feka lapot nem szabad komolyan venni, amikor a nevet már hogy hvg. meghallod csak a HAZUGSÁGRA kell gondolni...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?