Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Megszűnik a vs.hu

Kecskés István

Ezek szerint még létezett… Mondjuk úgy, hogy igen is, meg nem is. Kalandos történet volt ez is.

Tulajdonképpen nem volt rossz ötlet, csak valahol elcsúszott ez az egész vs.hu történet. A lapot még 2013-ban alapították és tele volt a szerkesztőség fiatalokkal, ami egészen logikus döntésnek tűnt, hiszen a célcsoport is a 35 alatti korosztály volt. 

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve Kerényi György főszerkesztő és a kiadó rájöttek arra, hogy másként gondolkodnak a középen állásról, így a szerkesztőség feje távozott, majd teljes sorcsere következett. Lebhartd Olivér vezetésével aztán szárnyalni kezdett a vs.hu, majd 2016-ban kiderült, hogy a Magyar Nemzeti Bank alapítványai jelentős összeggel támogatták a kiadót és a hír hatására az újságírók felmondtak – hirtelen tizenketten – és távozott a főszerkesztő is. 

Azóta lényegében a lap nem létezik, de immár mind a két munkatársnak és a két külsősnek is megmondták, hogy vége van az oldalnak. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68770/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?