Blogolj!

Túl gyorsan repült rá az RTL Repülős Gizi halálhírére

Dorogi László

Az RTL.hu, a 24.hu, majd az Index is tényként közölte, hogy meghalt az egyik leghírhedtebb magyar betörő, Repülős Gizi. A hírt azonban senki sem erősítette meg.

Fotó: Blikk

Az Index szerda délután két óra előtt nem sokkal élesítette Repülős Gizi előre elkészített nekrológját, ugyanis az RTL.hu, majd a 24.hu is arról számolt be, hogy elhunyt az egyik legismertebb magyar betörőnő. Azzal egyébként nincs gond, hogy ilyen gyorsan kikerült a nekrológ, mert valóban bevett gyakorlat a sajtóban, hogy idős hírességekről előre készítenek ilyen írást, de ahhoz előbb nem árt megvárni az elhunyt halálhírének megerősítését.

Repülős Gizi, avagy a tolvajkirálynő titkai

Több mint kétszáz lopást írnak a számlájára, de senki nem tudja, tulajdonképpen hányszor surrant be mások lakásába. Repülős Gizi néven híresült el, miközben azt állítja, soha életében nem ült repülőn. Gizi néni története olyan kacifántos, hogy tulajdonképpen inkább megmosolyogtató, mintsem haragra gerjesztő.

Nem sokkal később azonban az első forrásnak számító RTL.hu oldalán elérhetetlenné vált a hír, ami nem véletlen, mert Repülős Gizi halálát senki nem erősítette meg. Az Index telefonon elérte a hírhedt betörő ügyvédjét, aki elmondta, hogy a nő nyáron kórházi kezelés alatt állt, de azt nem tudja ő sem megerősíteni, hogy meghalt volna.

Címkék: Index.hu, RTL Klub
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68563/pics/lead_800x600.jpeg
Index.hu,RTL Klub
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?