Blogolj!

Ballai Attila a Magyar Nemzet főszerkesztője

Pintér M. Lajos

A szerdán újrainduló napilap vezetője az utóbbi másfél évben a Magyar Kézilabda-szövetség kommunikációs igazgatója volt. Gajdics Ottó új pozíciót kap.

Ballai Attilát nevezték ki a szerdán újrainduló Magyar Nemzet napilap főszerkesztőjévé – jelentette be honlapján az ugyancsak szerdán megszűnő Magyar Idők. Ez azt jelenti, hogy nem Gajdics Ottó főszerkesztésével történik meg a váltás.

Ballai Attila a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett.

Az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda-szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt.

Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány portfólióján belül kap új fontos pozíciót – tudatja a közlemény. A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány éléről egyébként hétfőn mondott le Varga István, a kuratóriumi elnökség tehát (egyelőre) kiadó...

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68531/pics/lead_800x600.jpg
Ballai Attila,Magyar Idők,Magyar Nemzet
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?