Blogolj!

Magyar Nemzet néven folytatja a Magyar Idők

Február 6-tól veszi fel az áprilisban megszüntetett újság nevét a napilap.

Rövid közleményben tudatta olvasóival a lap 8. oldalán a szombati Magyar Idők, majd weboldalán is megjelent a közlemény, miszerint a lap nevet vált, és 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni.

Ígéretük szerint a névváltoztatás "nem érinti a lap tartalmát, formátumát, az árát és a kiadó személyét" és a Magyar Nemzet "a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is".

Fotó: pixabay.com

A Magyar Idők első száma 2015 szeptemberében jelent meg, a Napi Gazdaságból alakult át közéleti napilappá. A lap kiadója az a Liszkay Gábor volt, aki 2015. február 6-án hagyta el a Magyar Nemzetet, lelkiismereti okokra hivatkozva. Ekkor a lap "oldalt váltott", éppen az említett napon jelent meg a Magyar Nemzet tulajdonosa, Simicska Lajos Orbán Viktor trágár bírálatát tartalmazó száma. Végül az újságot és a hozzá tartozó internetes oldalt Simicska a 2018-as parlamenti választások után bezárta. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/68409/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-02-03 04:43:01
Bár nagyszerű cím volt a Magyar Idők név is de a Magyar Nemzet név eredetisége miatt mégis csak csodálatosabb !! Bravó !! Azonban ne feledkezzünk meg a sok nagyszerű újságíróról sem , akik mégis csak az újság sava - borsa !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?