Blogolj!

Miért lett céltábla az M5? Mert a melegekkel foglalkozott!

Egyszerű ez tulajdonképpen. Olyan, mint a gondolkodásuk. Elég csak kimondani, vagy leírni szavakat és azonnal jön a támadás.

Nem történt ez másként most sem. Az M5-ön, ami egy kultúrális csatorna, azt merték mondani, hogy „melegek” és azt is, hogy „homoszexuálisok”. Micsoda bűn! Már ugrott is az úgynevezett haladó sajtó és el is kezdte ütni a közszolgágalti adót. Azt, amelyikről amúgy szeretik harsogni, hogy senki sem nézi, felesleges az egész. Egyrészt a kultúra közvetítése sosem lehet felesleges, másrészt pedig az elmúlt napok médiahisztije arra enged következtetni, hogy mégiscsak nézik az M5-öt. 

Maga a műsor rém egyszerű volt. Elkészült egy összeállítás arról, hogy a melegek egy részének milyen lelki problémái vannak és erre milyen kezelések léteznek a világon. Majd erről a témáról beszélgetett Hodász András katolikus pap, valamint Szőnyi Szilárd újságíró. Amúgy a szerkesztők szerették volna, ha az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, vagy éppen a Háttér Egyesület is szóba áll velük, de említettek nem szerettek volna erről beszélgetni. Vagy csak úgy akarnak erről a témáról szót váltani, ha a saját szájízük szerint alakul a téma. 

Mindegy lényegtelen is. Mindenki oda megy, ahova akar. És persze arról is beszélget, amiről akar. Az M5 vállalta ennek a nehéz témának a feltárását – kevesen gondolták, hogy akadnak olyan melegek, akiknek lelki válságot okoz, hogy a saját nemükhöz vonzódnak – és ezzel nyakárahúzta a teljes ballib sajtót. Azzal, hogy kimondott egy szót. Ráadásul talán nem volt píszí. Elvek mellett szerkesztették a műsort és tegyük hozzá gyorsan, kultúrált beszélgetést folytattak a témáról. 

De kimondtak egy szót. Ami talán tiltott, mert a közmédiában, konzervatív értékrend mentén, ezt nem lehet kimondani. Mert a ballib média azt hiszi, hogy akkor ő a soros és máris lecsap. Bele- és félremagyaráz, mert már harsogja is, hogy az M5 szerint a melegek betegek és gyógyítani akarja őket. Butaság… 

A csatorna Ez itt a kérdés… című műsora nem régen a Szent Koronával is foglalkozott. Azt hiszem ennek ellenére sem akarják visszaállítani a királyságot. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/67853/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Zsuzsanna 2019-01-21 09:46:11
Megnéztem a műsort. Nagyon korrekt beszélgetés volt, szóval nem értem mi bajuk a balos újságíróknak. Persze a beszélgetők erre is megadták a választ.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-20 11:48:33
Nekem az a csekélyke észrevételem van a MELEG DROGOS HOMOSZEKSZUÁLIS ellenséges ---leginkább a vén trottyos, fostos szarosz hurka gyurka által lefizetett..--- csicska, pribék , PINCSI KUTYA , lakáj médiával kapcsolatban : ne hogy véletlenül is a kedvükben járjunk, hiszen Ők ellenségek !! Köpjünk rájuk, mert Ők csak annyira érdemesek, annyit érnek ! Ne legyünk balekok...., ha valaki homokos , akkor az bizony homokos.............
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?