Blogolj!

Tévésekre támadtak a "békés" tüntetők

Több százezer forintos kárt okoztak az Echo TV kamerájában a tüntetők, miután dulakodás alalkult ki a csatorna munkatársai és több tüntető között a Clark Ádám tér közelében. Végül a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

Ilyenek ezek. Az Echo TV közlése szerint a tüntetők több alkalommal is inzultáták a tüntetésről tudósító stáb tagjait, zavarva ezzel munkájukat. A Clark Ádám téren kisebb dulakodás is kialakult. A tüntetők először csak szidalmazták a munkájukat végző tévéseket, többen veréssel fegyenegették meg a stábot. Nem sokkal később két "békés" tüntető egész egyszerűen megpróbálta az operatőr kezéből kirángatni a kamerát, ez végül nem sikerült. A kisebb dulakodás közben a kamerát is megrongálták, aminek letörték a mikrofonját. Végül a rendőröknek kellett intézkedniük.

Az Echo TV videót is töltött fel az incidensről Facebook-oldalára:

Címkék: Echo TV, tüntetés
3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/67833/pics/lead_800x600.png
Echo TV,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-20 11:19:07
Ezekkel a sz@rházi, Soros-csicska verőlegényekkel valószínűleg megszagoltatták a hadházy (hablaty) okoska büdös, lyukas zokniját, attól vadultak így meg !!!
Válaszolok
Zolika 2019-01-19 19:30:33
Kíváncsi lennék az ATV felvételére, ahogy a Bohár Daniék rátámadtak tüncikékre. Csak nagyon nem kedvelem ezt a bolsi bagázst.
Válaszolok
Klara 2019-01-19 19:03:21
Ennyi telik tőlük. Erőszakos bolsevik csürhe.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?