Blogolj!

Az igazi kettős mérce: liberáliséknak még az akasztással is szabad poénkodni

Megszokhattuk: „nekünk” semmit sem szabad, „nekik” mindent lehet.

A szokásos tempó. Az azonnali.hu cím alatt elérhető portál újságírója nagyon viccesre dolgozta magát kedd estrére és arról kezdett el ábrándozni, hogy mit jelent be Orbán Viktor a csütörtöki kormányinfón, amit rendhagyó módon a miniszterelnök tart. Jobb lett volna, ha a szerző előbb befejezi a munkanapot, nem kellett volna önként túlórázni.

A reggeli bejegyzésünk politikai oldalról vizsgálja a kérdést, most lessük meg „médiailag”, hogy mit is jelent ez az egész cécó.

Szavazást indított a lap arról, hogy mit mond majd a miniszterelnök. Most az egy dolog, hogy egészet elpoénkodták, ez legyen az ő saruk. Ha így, hát így… De az egyik opció ugye nem vicces, mert az emígyen fest: 

Felkötteti Lázárt, hogy az EPP-t kellemetlen helyzetbe hozza

Vagyis akasztana az azonnali.hu. Még erre is mondhatnám, hogy teszek rá magasról – amúgy igen –, mert az egész cikk nem más, mint az index, vagy éppen a 444 humorának (???) a majmolása. No, de ez a kivégzősdi mégsem annyira humoros. Különösen akkor nem, ha tudjuk, hogy az egész balliberális sajtó egyszerre tud felhorkanni, ha mondjuk Bayer Zsolt ír egy hasonlót. Nekiesnek, mint szódás a lovának és ütik. Ellenben az azonnali.hu aljassága senkinek sem fáj. Nem kelt ki magából az index, a 444 és a 24 sem. Hallgatnak, mint a kutyagumi az aljnövényzetben. Cinkos, aki néma módra talán még jókat is röhögnek a szerkesztőségek sarkaiban. 

Ilyen ez. „nekünk” semmit sem szabad, „nekik” meg mindent lehet. Már csak az hiányzik amúgy, hogy a bejegyzésük alján szerepeljen a sajtószabadság és a demokrácia hiányára vonatkozó passzus. Mert ugye ezek egyike sincs itt mifelénk. Nyilván a cikk szerzője is a várbörtönben üldögél azóta és gondolkodik a világ folyásán. 

És amúgy ezek zárnák börtönbe a kormánypárti újságírókat. Hát bravó!

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/67352/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-10 11:22:20
Némelyik ellenzéki politikus, és újságíró mind hülye ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?