Blogolj!

Sas József és haverjai majdnem nyolc órán át sokkolták a népet

Van az úgy, hogy az ember a tévé előtt ragad szilveszter éjszakáján. A műsorra szinte már szokás panaszkodni – ezúttal lehetett is bőséggel. 

Először is itt volt mindjárt a TV2. „Szilveszteri Humorkoktél” címmel indították az estét. Olyan részleteket raktak egymás mellé, amelyeket az archívum leghátsó sarkában találtak. De ez semmi! Akinek nem volt elég a nagyjából 10 éves Bessenyő Pista bácsi, vagy mondjuk a 2018-ban a politikába is belebukó Rokker Zsóti, az kapott az arcába néhány jelenetet a Mikroszkóp színpad korántsem humoros szilveszteri összeállításaiból. Volt aztán Beugrók, ami tényleg vicces. Mondjuk az kicsit kellemetlen, hogy olyan régi adásokból vettek ki darabokat, amelyek még régi technológiával készültek, vagyis Szabó Győző fejének fele több alkalommal is kilógott a képből. 

No, de a Sas-kabaré felkent apostola, a Mikroszkóp színpad földi helytartója az ATV azért odacsapott ám szilveszterre. Kapaszkodjunk meg: közel hét órát kapott Sas József és társulata. Elképesztő! Volt ebben sima Sas-kabaré, aztán Szilveszteri Sas-kabaré, de még Sas-kabaré maraton is – ez utóbbi különösen jó lehetett, hiszen 240 perc tömény humor volt. Tudják mi nem volt az ATV-n éjfélkor? Igen, eltalálták! A Himnusz nem fért be az adásba, ami szintén nem csoda, hiszen 2019 első pillanataiban Sas József énekelt egy órán keresztül. Kállai Kiss Ernő cigányzenekara kíséretében tette mindezt. Egy érdekesség. Sas József érdekes művész és tettestársai majdnem nyolc órát voltak képernyőn szilveszterkor. Túlórát nem vállaltak… 

Pedig ugye: 

Sas József idén már nem lép fel - annyi baj legyen!

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Sas József nem vállal ebben az esztendőben fellépést, de készül a jövő évi visszatérésre. Nem kell azzal annyira kapkodni! Még mielőtt bárki is sivalkodni kezdenek: jó egészséget kívánok Sas Józsefnek, remélem hosszú, békés nyugdíjas kort ad neki a sors.

Ha ez valakinek esetleg nem volt jó – volt ilyen? –, akkor az keresgélhetett a filmek között. 

Az RTL Klub szóra sem érdemes, hiszen a csatorba biztosra ment: három Bud Spencer, Terence Hill film, egy Bruce Willis és már lehetett is menni aludni. Aztán volt még a rémesen gagyi és kellemetlenül humortalan Csupasz pisztoly – szokott lenni ilyenkor. A Mozi+ filmválasztására viszont nem nagyon találni megfelelő jelzőt. A Schindler listájával köszöntötte az új évet a csatorna. 

Jövőre menjen mindenki buliba! Az a biztos!

7
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/67020/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Viktor bejegyzésére 2019-01-02 10:08:00
Tisztelt Viktor !
Azt nagy örömmel olvastam, hogy az Echo TV egy élvezetes, érdekes műsort állított össze szilveszterkor, ami nagyon dicséretes dolog.
Ezzel kapcsolatban - sok TV néző társammal együtt - az a legnagyobb bajunk, hogy nagyon sok helyen (pld. a mi környékünkön is) az Echo TV adásához nem lehet hozzáférni, pedig igény, az igen nagy volna rá !!!
Őszintén szólva: részemről a mai napig nem is értem, hogy több, mint nyolc évnyi jobboldali kormányzás után még mindig nem rakták be ezt az adót az országos hálózatba (M1, M2, Duna stb.; stb. közé) annak érdekében, hogy minden érdeklődő bármikor, minden kötöttség nélkül nézhesse a kedvenc műsorait az Echo TV-n !!!
Egyszer hátha felébred valaki, és megteszik végre !!!!
Válaszolok
Viktor
Viktor válasza: Viktor bejegyzésére 2019-01-01 21:58:15
... Szóval ez így egyben egy nagyon színvonalas, jó összeállítás volt így az év utolsó estéjére.
Válaszolok
Viktor
Viktor 2019-01-01 21:55:06
Engem azért nem sokkolt (nem, hogy nyolc órán, de még nyolc percen keresztül sem), mert én egy Böjte Csaba testvérrel, majd egy Kovács Ákossal készített interjút, utána egy 2015-ös Aréna Koncertet hallgattam az Echo TV-n, amelynek műsorfolyamába nem csak a Himnusz, a Szózat, de még a Székely Himnusz is, meg a Köztársasági elnök Úr köszöntője is belefért éjfél után.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-01 17:33:14
Korábban, hosszú éveken keresztül csak a Szolnoki Színház szilveszteri műsorát néztem végig. Az minden évben egy pörgő ritmusú, igényes előadás volt, kiváló helyi és meghívott színészekkel, énekesekkel, ezért érdemes is volt megnézni.
A helyette berakott "'THÁLIA SZILVESZTER" egy igénytelen, vontatott, semmire nem való műsorral megpróbálta leutánozni a szolnoki előadásokat - még 23 órakor a Székely Himnuszt is elénekelte valaki, borzasztó rosszul - de az eredeti nyomába sem lépett az összeállítás !!!!
NAMÁRMOSTAKKOR !!!!
A Szolnoki Szigligeti Színház klassz műsorát tehát - valami idióta tanácsára - kivették a programból, ezáltal (minden adót együttvéve is) teljesen nézhetetlenné tették az egész szilveszteri műsort !!!!
Nem is néztük végig, helyette társasjátékot játszottunk a családdal.
Az úgynevezett Sas - ripacskodáshoz meg csak annyi hozzáfűznivalóm lenne:
Józsikám, aztán hogy is állunk azzal a több tíz milliós ÁFA csalásos históriával ?!
Arról, - ugye - nem szólt egyetlenegy műsorotok sem ?!
Pedig arra inkább volna igény, ahelyett a sz@rság helyett, amivel már évek óta mossátok a hülye libsik agyát !!!!!
Válaszolok
kata válasza: Fekete bejegyzésére 2019-01-01 17:17:48
Igaza van!Bárhová kapcsol az ember,ezer éves agyonjátszott,dögunalom filmek.
Véletlenül kapcsoltam a sas kabaréra,de úgy váltottam azonnal,mint a villám.
Mérnek ilyenkor nézettséget?Mert azért a pár száz komcsiért nem kellene bün-
tetni a többi nézőt.Bár az atv-t én soha nem nézem és nem is fogom.
Válaszolok
Fekete 2019-01-01 15:48:30
a szilveszteri műsor nézhetetlen, és elképesztően gyenge volt. sas urat nem néztem, nem vagyok mazochista. de vajon ki lehetett az az elvtárs, aki 8 órát adott ennek a bohócnak?
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-01 14:10:18
A tolakodó, mindig csak magán röhögő sas.-ból, egyetlen percet sem láttam.......ugyanis van belőle bőséges ismeretem..Talán még a régi nagy pufajkások, ávó.-sok, tapsi - tapsi nyaloncok nyomják az erőltetett vigyort...És sas.-ból a továbbiakban sem egyetlen percet sem...De bejött azonban egy másik is, amit , amiből ebben az évben egyetlen percet sem kívánok nézni : a MOZI + !!! És talán valahogy megszerkesztem a hazugságyár.-ra vonatkozó taktikámat is , az alja, alávaló Tv.-t --atv.-t--illetően !! Véleményem a hazugság gyártókról egyértelmű, csak esetleg pillanatokat szabad rájuk vetni !!! Az új év első napján már is gazdagabb lettem néhány információval............
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?