Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Megszűnik a Zoom.hu hírportál

A kiadó december 21-én jelentette be Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő nevével összeforrt balliberális weboldal bezárását.

„A Strat-Pol Kft., a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszünteti. A cég továbbra is folytatja tevékenységét, de a média és a tájékoztatási piac területéről kivonul”

– közölte a Zoom.hu-n péntek délután Dosek Rita tulajdonos ügyvezető.

Farkas Csilla megbízott főszerkesztő úgy reagált: a tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja.

„A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. Elhivatottságuknak köszönhetően az elmúlt hónapokban – az elvárt és a korábban ismert egyedi látogatószámokat jelentősen meghaladva – a portál az egyik legsikeresebb időszakát élte”

– fogalmazott.

Emlékezetes, a Zoom.hu-t 2017 nyarán indította el (pontosabban közel tíz év után indította újra) az MSZP-közeliként számon tartott biztonságpolitikai szakértő, Tarjányi Péter. A portál magát „független, szabadelvű Európa-pártinak” vallotta, Tarjányi akkor azt mondta, nem elsődleges célja, hogy a portfólió egy-két éven belül nyereséges legyen. Bár a balliberális oldalra sorolt Zoom.hu közel 30 fővel indult, a tulajdonos akkori állítása szerint a működés két évig biztosan megoldott lesz az esetben is, ha nem lesz bevételük. Nos, nem így történt.

A Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt megfúrásával is összefüggésbe hozott Tarjányi idén március 15-én váratlanul lemondott a cégvezetésről. Később főszerkesztőt váltottak, számos újságíró távozott, érezhető volt, hogy lejtmenetbe került az újság. Az agónia karácsony előtt véget ért.

Címkék: Zoom.hu
1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/66629/pics/lead_800x600.jpg
Zoom.hu
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-22 16:47:18
Mi van komcsik ?!
Elfogyott a korábban összelopott MSZ(M)P pártpénz ?!
Ide illik MAGARET THATCHER örökbecsű mondása:
"Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből !!!!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?