Blogolj!

Újra van Válasz!

Kecskés István

Ismét összeállt a Heti válasz korábbi szerkesztőgárdája és elindították a valaszonline.hu oldalt. Megy ez, csak akarni kell!

A Heti Válasz a magyar nyomtatott sajtó egyik színfoltja volt. Értékrendek mentén készült a lap, amelyre sok mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy elvtelenül szapulta volna a kormányt, de azt sem, hogy elvtelenül támogatta volna az ellenzéki agymenéseket. Sajnálatos esemény volt, amikor előbb a lap, majd az online verziója is megszűnt.

Most a valaszonline.hu címen újraindult az oldal, amelynek a szerkesztői között ugyanazokkal az újságírókkal találkozhatunk, akik korábban a Heti Választ is összeállították. A szerkesztőség összeállított egy bemutatkozást is, amelyből például kiderül, hogy a tulajdonosok, maguk az újságírók, de azt is világossá teszik, hogy nem akarnak beszállni a napi hírversenybe, vagyis minőségi tartalmak gyártására törekszenek. A lap mögött nem áll nagybefektető, baráti adományokból és önkéntes munkából finanszírozták az első lépéseket. 

Önmagukat „sajtó-startupnak” tartják, ami egyedi kezdeményezés a magyar médiapiacon. Érdekes kísérlet, ami ha bejön sokaknak példaként is szolgálhat. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/66092/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?