Blogolj!

Újabb durva hazugság! Céleresztben Novák Katalin!

Durvul ez a kamuhír sztori. Az egész ugye azzal kezdődött pár évvel ezelőtt, hogy halálhírét keltették ismert embereknek. Most ott tartunk, hogy politikusok szájába adnak nyilvánvaló hazugságokat. Most Novák Katalin került célkeresztbe.

Fotó: MTI

Az EMMI államtitkárának olyat adtak a szájába, amit nem mondott. Két ok miatt jelenthető ki ez így: Novák Katalin ilyen nyilatkozatokat nem tesz és a google kizárólag kamu oldalakat hoz elő, amikor az idézett mondatokat keressük. 

A média legalja szerint Novák Katalin azt mondja, hogy idén nem kapnak Erzsébet utalványt a nyugdíjasok, mert – és most kapaszkodjunk –, minek is kapnának, amúgy is egész évben spórolnak, vegyenek akciós temékeket és a kormánynak nincs pénze felesleges kiadásokra.

Lássuk be, ez azért botrányos!

Megy a lájkok vadászata, a kattintások gyűjtése és semmi, illetve senki sem szent. 

Most lehetne lamentálni a nyugdíjprémiumon és azon is, hogy nincs még döntés a nyugdíjasoknak járó Erzsébet utalvánnyal kapcsolatban, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy itt tényleg bármit lehet… De bármit. Bevallom én sem szomorkodnék, ha egy cikkünket milliók lájkolnák. No, de így? 

Meg azért az is igen érdekes ám, hogy ha mondjuk mi azt írnánk egy címben, hogy teszem fel Gyurcsány Ferenc beismerte, megint szemeket lövetne ki és ehhez kreálnánk egy kamu nyilatkozatot, akkor holnap a nyakunkon lenne a helyreigazítási kérelem – jogosan! De ezek az aljadék szemét oldalak maradhatnak. Ezek egy kategóriába sorolják magukat a tiszteségesekkel. Nekik mindent lehet. 

Döbbenet… 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/66067/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Sándorné 2018-12-09 20:01:01
Miért nem perel senki, ezt nem értem! Füttyöspeti halálra kereste magát a megnyert pereivel.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?