Blogolj!

Mi lenne, ha Kálmán Olga felköpne és aláállna?

Összenő ami összetartozik – ismerjük a mondást. Tudjuk mit jelent. Valahogy Kálmán Olga N1Tv-s szereplvállalásáról is ez jut eszembe.

Kálmán Olga jó pénzért dolgozott az ATV-nél, majd a G-nap után átigazolt a Hír TV-be, ahol a hírek szerint havi négy milliót kapott, azért a műsorért, amit nagyon kevesen néztek, lényegében senki… Aztán a Hír TV-t eladta Simicska Lajos, a csatorna pedig ismét vett egy jelentős fordulatot és visszatért a régi irányba. 

Talán Kálmán Olga a mai napig is jól ellenne a négy millióval, mert lehet, hogy neki mindegy, hogy kit, miről és miként kérdez. A tévé vezetői azonban nem tartottak rá igényt, így mehetett amerre látott. Állítása szerint csak a férjét hozta el a székházból – amiből kiderült legalább mindenkinek, hogy az urának is intézett egy jó állást. 

No, de nem kellett sokat munka nélkül tengődni, mert jött az N1Tv és a Saller című műsor, amelyben igencsak veretes társaságba került a műsorvezető. A Jobbik házi televíziójának új műsorában helyet kapott Kálmán Olga mellett többek között Havas Henrik és Para-Kovács Imre is. Na most az, hogy a Jobbik eredeti eszmeiségének megalkotója ettől a névsortól hol és mennyire forog azt nem tudom megmondani, hogy köztünk szólva vélhetően alhason döfte magát az könnyen lehet. (Abban nem bízom, hogy a magasba sercint és alááll, pedig…)

Hogy mennyit keres Kálmán Olga az N1Tv-nél azt nem tudom – bevallom nem is nagyon érdekel –, de az elv a lényeg. Az ATV ugye maga volt a kommunista kiáltvány, a Hír TV-ben minden mindegy elven mentek a dolgok, a lényeg az volt, hogy Orbán egy g@ci és most itt van az N1Tv, amelyben korábban egészen szélsőséges anyagok is helyet kaptak. Ideül most Kálmán Olga (Havassal és Para-Kováccsal együtt) és osztja az észt… Tényleg mindegy, hogy mennyit kap érte!

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/64028/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Varga 2018-11-17 11:57:00
olga, egy csatornapatkány
Válaszolok
kata 2018-11-16 20:44:49
Jó a műsor címe,csak ennek a bűbájos triónak kellene egy jó nagy sallert leakasztani.
Kivénhedt,beképzelt sehonnaiak társasága.Nem tudom ki kíváncsi erre a szerencsétlen
trióra,de mint a cikk írója fogalmazott,fel kellene köpni és aláállni,de nem csak kálmán-
nak,hanem mindhármuknak.Akadjon a torkukon minden mondat,mert nem érdemel-
nek mást.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-16 17:36:02
Na, hát megtalálta méltó helyét ez a mocskos szájú, tehetségtelen pi......a, a Havas, meg a Para-Kovács társaságában.
Ahogy a magyar mondja:
Megtalálta sz@r a lapátját !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-11-16 11:42:16
Ez a mocsok alulképzett primitív lúzer lotyó, szopó/nem/fantom még el tudja adni magát ebben a szar közegben ?? Csoda.....vagy csodák nincsenek.....A Hoffmann meg a Hír Tv.-ben sunyi, sumák módon keveri a szart...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?