MEGHALT RÍZ LEVENTE, XVII. KERÜLET POLGÁRMESTERE
Ríz Levente augusztusban jelentette be, hogy betegség miatt nem indul újra az önkormányzati választásokon. Halálhírét Tarlós István jelentette be.
Blogolj!

Mi lenne, ha Kálmán Olga felköpne és aláállna?

Összenő ami összetartozik – ismerjük a mondást. Tudjuk mit jelent. Valahogy Kálmán Olga N1Tv-s szereplvállalásáról is ez jut eszembe.

Kálmán Olga jó pénzért dolgozott az ATV-nél, majd a G-nap után átigazolt a Hír TV-be, ahol a hírek szerint havi négy milliót kapott, azért a műsorért, amit nagyon kevesen néztek, lényegében senki… Aztán a Hír TV-t eladta Simicska Lajos, a csatorna pedig ismét vett egy jelentős fordulatot és visszatért a régi irányba. 

Talán Kálmán Olga a mai napig is jól ellenne a négy millióval, mert lehet, hogy neki mindegy, hogy kit, miről és miként kérdez. A tévé vezetői azonban nem tartottak rá igényt, így mehetett amerre látott. Állítása szerint csak a férjét hozta el a székházból – amiből kiderült legalább mindenkinek, hogy az urának is intézett egy jó állást. 

No, de nem kellett sokat munka nélkül tengődni, mert jött az N1Tv és a Saller című műsor, amelyben igencsak veretes társaságba került a műsorvezető. A Jobbik házi televíziójának új műsorában helyet kapott Kálmán Olga mellett többek között Havas Henrik és Para-Kovács Imre is. Na most az, hogy a Jobbik eredeti eszmeiségének megalkotója ettől a névsortól hol és mennyire forog azt nem tudom megmondani, hogy köztünk szólva vélhetően alhason döfte magát az könnyen lehet. (Abban nem bízom, hogy a magasba sercint és alááll, pedig…)

Hogy mennyit keres Kálmán Olga az N1Tv-nél azt nem tudom – bevallom nem is nagyon érdekel –, de az elv a lényeg. Az ATV ugye maga volt a kommunista kiáltvány, a Hír TV-ben minden mindegy elven mentek a dolgok, a lényeg az volt, hogy Orbán egy g@ci és most itt van az N1Tv, amelyben korábban egészen szélsőséges anyagok is helyet kaptak. Ideül most Kálmán Olga (Havassal és Para-Kováccsal együtt) és osztja az észt… Tényleg mindegy, hogy mennyit kap érte!

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/64028/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Varga 2018-11-17 11:57:00
olga, egy csatornapatkány
Válaszolok
kata 2018-11-16 20:44:49
Jó a műsor címe,csak ennek a bűbájos triónak kellene egy jó nagy sallert leakasztani.
Kivénhedt,beképzelt sehonnaiak társasága.Nem tudom ki kíváncsi erre a szerencsétlen
trióra,de mint a cikk írója fogalmazott,fel kellene köpni és aláállni,de nem csak kálmán-
nak,hanem mindhármuknak.Akadjon a torkukon minden mondat,mert nem érdemel-
nek mást.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-16 17:36:02
Na, hát megtalálta méltó helyét ez a mocskos szájú, tehetségtelen pi......a, a Havas, meg a Para-Kovács társaságában.
Ahogy a magyar mondja:
Megtalálta sz@r a lapátját !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-11-16 11:42:16
Ez a mocsok alulképzett primitív lúzer lotyó, szopó/nem/fantom még el tudja adni magát ebben a szar közegben ?? Csoda.....vagy csodák nincsenek.....A Hoffmann meg a Hír Tv.-ben sunyi, sumák módon keveri a szart...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?