Blogolj!

Szexi vagy „píszí”? Szavazás!

Ízlés dolga… Márpedig azzal nehéz vitatkozni, de akkor is elgondolkodtató a People Magazin választása: a színesbőrű Idris Elbát választották 2018 legszexibb férfiának.

Azt talán nem kell különösebben megmagyarázni, hogy a színész nem az esetem. Mégiscsak férfi, márpedig az erősebbik nem szexiségének eldöntésében nem vagyok járatos. Ezt mindenképpen meghagyom a nőknek, ehhez is sokkal jobban értenek. De… 

Megvan az év legszexibb férfija

Aki pedig nem más, mint a 46 éves Idris Elba, akit a People magazin választott meg az ide év legszexibb pasijának.

Gyanús nekem ez az egész. Mindenképpen egy színesbőrűt kellett megválasztani, mert az olyan trendi – valahogy ezt érzem az egész ügy háta mögött. Jól mutat majd a liberálisoknál egy ilyen döntés, ezt kajálják majd a jogvédők, az élharcosok, meg még a feministák is. Jó lesz ez így, hiszen minden országban ők a leghangosabbak, így aztán olyan médiakampány lesz az egész körül, hogy le a kalappal. 

Bevallom Idris Elba pályafutásával sem voltam eddig tisztában – ez is nyilván az én szegénységi bizonyítványom. Elba még Golden Globe-díjat is kapott korábban és sok filmben szerepelt. Most még azzal is komolyan kacérkodnak a producerek, hogy legyen ő a következő James Bond. 

Az is baromira „píszí” lenne. Végre egy fekete Bond, vagyis egy újabb színesbőrű, aki megmenti a világot. Mi kell még? 

Ön szerint szexi, vagy „píszí”?

Szavazok
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/63602/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?