Blogolj!

Aljas módszerekkel dolgozik a 24.hu – állítják a csepeliek

Interjúalanyt megvesztegetni – piával és pénzzel – az újságíró szakma legalja. Márpedig a csepeli önkormányzat szerint a 24.hu „újságírói” megvesztegették a nekik nyilatkozó alkoholistákat.

A mindig mindenkinél mindent jobban tudó és mindenkit kioktató 24.hu ellen komoly vádat fogalmaztak meg Csepelen. Nem kevesebbet, mint azt, hogy az alapvető újságíró etikai normákat tiporták lábbal a portál munkatársai, akkor amikor lefizették a nyilatkozó alkoholistákat, aki aztán nem kevesebbet állítottak, minthogy az önkormányzat vagyonőrei verik a hajléktalanokat. 

Szép, mondhatom… 

A nagytudású, önmagát erkölcsi magasságokba helyező 24.hu ilyet tenne? A helyzet fura, mert egy önkormányzati közlemény ritkán szokott ilyen élesen és egyértelműen fogalmazni. 

Bizonyíthatóan pénzt, és minden jel szerint alkoholt is adtak a 24.hu újságírói cserében azért, hogy a csepeli sétáló utcában időző hajléktalanok és alkoholisták az önkormányzat vagyonőreit veréssel, durva fellépéssel vádolják – derítette ki a Csepel.hu.

A kulcsszó: bizonyíthatóan!

A következő bekezdésben a szó megismétlődik: 

A legmesszebbre a 24.hu oldal újságírói mentek: ők bizonyíthatóan pénzt, és gyaníthatóan alkoholt is adtak nekik, miközben a vagyonőrökre terhelő vallomást próbáltak kicsikarni – értesült a Csepel.hu.

Amúgy a cikkben senki sem nyilatkozik olyat, hogy az önkormányzat alkalmazásában álló biztonságiak vernék a hajléktalanokat. Pusztán annyit mond az egyik megszólaltatott, hogy ő látott valakit, akit összevertek. Hogy ki és miért, azt persze nem tudja, de valaki azt mondta, hogy… 

Ultragáz. 

A tényleg mindig és mindenki felett ítéletet mondó 24.hu most bajban lehet. Ismételgessük a szót: bizonyítható. Tehát nem valaki mondja, hogy neki mesélték, hogy valaki hallotta, hogy egy másik látta. Bizonyítható. 

Ha bebizonyosodik, hogy ilyen mocskos, alantas módszerekkel operál, az önmagát erkölcsi csúcsokra gondoló oldal, akkor ezt a lapot nem érdemes többet kinyitni. Hiteltelen, silány, médiaszenny… Emellett pedig, kit érdekel a véleményük a továbbiakban? 

Amúgy nyilván az egészből nem lesz semmi. Így megy ez mifelénk. A 24 fanatikusainak úgysem lehet elmagyarázni – bebizonyítani –, ha az történt, amit az önkormányzat állít és amúgy is mindenki hülye csak ők nem. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/63558/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-11-06 21:05:55
Sokszor láttam már a 24.hu(hogó) megnevezést róluk, azóta csak ezt használom én is... Hiteltelen, aljas huhogók!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-06 17:22:19
Csak néhány gondolat:
1./ Ez a 24.hu nevezetű szenny, a megalakulása óta - bizonyíthatóan - egy rohadt, szemét oldal, nem véletlenül utálja minden jóérzésű (tehát nem kommunista) ember.
2./ Kinyitni, elolvasni eddig is a józan ész elleni "merénylet" volt csupán.
3./ Eddig is a legaljasabb módszereket alkalmazták minden cikkükben, a mostani "ügy" csak hab a tortán.
4./ Azért roppant kíváncsi lennék, hogy - bizonyíthatóan - miért nincs még feljelentve ez a rohadék társaság a bíróságon ?!
5./ Abban biztosan egyetértünk, hogy arra azért komoly igény volna !!!!
6./ Régóta mondom, hogy az ezen a téren tapasztalható jobboldali "puhaság" nem használ a polgári oldalnak, mert az emberek végre várnák a sok szemétségre adandó éles reagálást. Ha kell, akkor a kőkemény bírósági ítéleteket is !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?