Blogolj!

Sas József idén már nem lép fel – annyi baj legyen!

Sas József nem vállal ebben az esztendőben fellépést, de készül a jövő évi visszatérésre. Nem kell azzal annyira kapkodni!

Még mielőtt bárki is sivalkodni kezdenek: jó egészséget kívánok Sas Józsefnek, remélem hosszú, békés nyugdíjas kort ad neki a sors. Az önmagát humorosnak gondoló Sas, drámai nyilatkozatban jelentette be, hogy beteg és nem lép fel ebben az évben.

Sajnos, nem vagyok jól, és most az első az egészség

– mondta az igazmondó „Blikkújságnak”.

Egészségügyileg most jött el az ideje a visszavonulásnak, de szakmailag már néhány évtizeddel ezelőtt le kellett volna lépnie a színről. Ha most elvonatkoztatunk attól a semmiségtől, hogy Sas egy utolsó kommunista, akkor is gondolhatjuk így, mert sajnálatos módon semmi humora nincs, márpedig ez a kabaré műfajban állítólag fontos. 

Jellemző, hogy az úgynevezett Kabaréját – alpári, rémesen gyenge poén-szerűségek – már csak az ATV tűzte műsorára. Nem voltam rendszeres nézője, mert kiválóan tudok aludni a Barátok köztre, vagy éppen bármelyik híradóra, de azért, ha álmatlanság gyötört és éppen adásban volt ez a rémséges akármi, akkor odakapcsoltam, mert ennél unalmasabb program a világon nem volt. Leszerepelt, kiöregedő, már csak önmagukon nevetgélő szánalmas társulat élén állt Sas József, aki most beteg és visszavonul. 

Nagyon boldog és hosszú életet kívánok neki a családja körében, de tényleg mindenki jobban jár, ha soha többet nem áll közönség elé a szánalmas műsorával, ami semmiféle hatással nem volt a rekeszizmokra. Éljen soká, vegye át a nyugdíjprémiumot, ha lesz akkor az Erzsébet-utalványt, fizesse a csökkentett rezsit és közben mondjon egy kormányt gyalázó faviccet a családnak. Jóbb lesz ez így. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/63510/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-06 18:00:38
Hát, ezzel aztán nem sokat vesztenek a normális gondolkodású magyar emberek.
A legjobban persze akkor járnánk, ha ez mocsokláda félrevonulna egy csendes sarokba, ott faragná a favicceit, és amellett békés magányában eltöprengene az általa korábban elkövetett, többrendbeli adócsalás problematikáján is !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?