MEGHALT RÍZ LEVENTE, XVII. KERÜLET POLGÁRMESTERE
Ríz Levente augusztusban jelentette be, hogy betegség miatt nem indul újra az önkormányzati választásokon. Halálhírét Tarlós István jelentette be.
Blogolj!

Te mit tennél, ha leállna a YouTube?

Dorogi László

El tudna képzelni egy olyan világot, amelyben nem létezik a népszerű videómegosztó? Mit tenne egy ilyen világban? Elővenné a jó öreg hi-fi tornyot? Leporolná a CD-ket? Ugyan, dehogy!

Fotó: Twitter

Minden bizonnyal azt tenné, amit mindenki más: rákeresne egy másik videómegosztó portálra, hogy betömje a YouTube-fogyasztó lelkén keletkezett űrt, hiszen a felületet ma már legkevésbé a zenehallgatás miatt, vagy a videoklipek habzsolásához kapcsolja be a netező, sokkal inkább keres rá az éppen trendi videós tartalmakra. Tudják, mint a kiscicás videók, a kisbabás videók, a gameplayek, az ilyen-olyan butyuta kihívások, a népszerű vloggerek csatornái és így tovább, és így tovább, és így tovább.

Szóval kedden olyan történt a YouTube-bal, ami létezése óta még soha: közel két órán keresztül akadozott, döcögött, köhögött, ilyen hosszú időre még sosem állt le a rendszer ezelőtt. A világ internetezői azonnal be is pánikoltak, a philadelphiai rendőrség Twitter-csatornája például arról számolt be, hogy volt, aki egyenesen a hatóságokhoz fordult.

És hogyan vezethető le a stressz? Na hogyan? Egy kis kézimunka mindig segít ugye. És ezt támasztják alá a PornHub, felnőttfilmes videómegosztó statisztikái is. A YouTube észak-amerikai idő szerint este fél tíz és háromnegyed tizenegy között omlott össze totálisan és nem fogják elhinni, de ebben az időszakban milliókkal nőtt meg a pornóoldal látogatóinak száma, a csúcsidőszakban 21 százalékkal kattintottak többen a portálra, mint egyébként.

Persze sokan akadtak, akik kötötték az ebet a karóhoz, a PornHub statisztikái szerint ugyanis 109 százalékkal többen kerestek rá a "fortnite" kulcsszóra (ez egy nagyon népszerű számítógépes játék), és 96 százalékkal többen pötyögték be az oldal keresőjébe a minecraft keresőszót (tudják, ez az a kockavilág alapú számítógépes játék). Ami viszont furcsa, hogy 183 százalékkal többen kerestek rá a "youtube" szóra, de megemelkedett az érdeklődés az ASMR videók és Ariana Grande iránt is.

A világ rendje helyreállt, miután visszatért az élők sorába a YouTube, a PornHub nézettsége alaposan megcsappant, de a portálnál vélhetően azóta is azért imádkoznak, hogy álljon meg újra és újra.

Címkék: Pornó, YouTube
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/62271/pics/lead_800x600.jpg
Pornó,YouTube
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?