Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Új tulajdonosok a vidék leghallgatottabb rádiójánál!

Közleményben jelentette be a hódmezővásárhelyi Rádió 7, hogy az eddigi tulajdonos eladta az adót és több más sajtóterméket is működtető céget.

Égető Gyula október elsején eladta a Rádió7-et és a www.radio7.hu internetes portált működtető, valamint a Mindszenti Híreket, a Kutasi Híreket, illetve a Mártélyi Híreket kiadó céget, a tulajdonában lévő Kisbíró Kft.-t.

A Rádió 7 új tulajdonosai: Bada János, Csepreghy Nándor, és Rákay Philip

– jelent meg ma délelőtt a radio7.hu oldalon. 

A hódmezővásárhelyi média eseményei lassan külön fejezetet érdemelnek. Miközben a Városi Televízió munkatársai egyre nagyobb bajban vannak, hiszen az önkormányzat hónapok óta nem utalja át a korábban megszavazott támogatást, így a munkatársak nem kapnak fizetést és a megszűnés fenyegeti a csatornát. 

Ehhez képest a Rádió 7, amely a vidék leghallgatottabb rádiójaként határozza meg magát új tulajodonosokat kapott. Ez azt jelenti, hogy az adót működtető társaság továbbra is stabil lábakon áll majd, s Márki-Zay Péternek továbbra sem lesz hatása a cég, illetve a sajtótermékek működésére. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/60486/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?