Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Reviczky Gáborról is hazudnak! Visszavágott!

Nem kérdés, hogy az ország egyik legjobb és legnépszerűbb művésze Reviczky Gábor. Ezért is válhatott a fakenews oldalak céltáblájává. Visszacsapott.

Az álhír vele kapcsolatban az volt, hogy nyílt levele írt Andy Vajna filmügyi kormánybiztosnak, aki állítólag beszólt a magyaroknak, mert szerinte csak a szappanoperákat és a botrányokat kedvelik. A helyzet ugye a szokásos, az undorító bejegyzés címe: 

REVICZKY GÁBOR NYÍLT ÜZENETE ANDY VAJNA MAI GÚNYOS KIROHANÁSÁRA - "KÉREM SZÉPEN, AKI TEHETI EGY MEGOSZTÁSSAL SEGÍTSEN ELJUTTATNI NEKI AZ ÜZENETEM!"

Rémesen idióta. A magyarnep.me oldalon találtam én, de van számtalan, ugyancsak hazug másolat is. 

És akkor eljött a vasárnap, Reviczky Gábor pedig befejezte a forgatást, majd szembesült vele, hogy mire használják a nevét és visszalőtt. 

Különösen az utolsó mondatra hívnám fel a figyelmet! És azt pedig egyre kevésbé hiszem, hogy ezek ellen a mocskos oldalak ellen nem tehetnek semmit a hatóságok. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/60465/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-01 15:28:10
Ami a visszavágást illeti, tökéletesen egyetértek Reviczky Gábor úrral.
Én - szívem szerint - még fel is jelenteném az ilyen sz@rházi alakokat !!!!
Soha senki ne hagyja, hogy senkiházi barmok mindenféle marhaságot írogassanak büntetlenül !!!!
Csak mellékesen kérdezem:
Van még Magyarországon olyan normális (tehát nem kommunista) ember, akibe az elmúlt harminc-valahány év alatt még nem kötöttek bele ezek a nyomorult, tökkelütött libsik ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?